Heinner HCF-H205F+, ladă frigorifică compactă și voluminoasă

Lăzile frigorifice sunt diferite de congelatoare și se vede după dimensiuni și organizarea interiorului. Heinner HCF-H205F+ nu are compartimente la interior, însă are un coș mic în partea de sus pentru pachete mici cu alimente și restul alimentelor pot fi puse în aparat destul de ușor. O ladă frigorifică mai mare oferă mai multe dotări dar poate că nu sunteți dispuși să cheltuiți mai mult și oricum poate că nu aveți cu ce să o umpleți.

Un volum de circa 200 litri este satisfăcător, deoarece poate fi comparat cu două congelatoare ale unei combine frigorifice (un astfel de congelator are circa 90 litri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Modelele mari oferă iluminare interioară pe capac, yală și control electronic la mâner. Selectarea temperaturii la acest model se poate face destul de ușor prin rotirea butonului din dreapta jos. Interfața este simplă la aceasta și mai multe informații despre aparat veți găsi în manualul său. Aceste tipuri de aparate frigorifice au autonomie fără curent destul de mare, iar în cazul variantei de sus este vorba de o autonomie de 34 ore. La modelele mult mai scumpe poate fi chiar de două ori mai mare și este de folos când sunt pene de curent. Multe lăzi frigorifice noi oferă și protecție anti-îngheț, în cazul în care va fi pusă într-o cameră neîncălzită (garaj, hol etc), dar poate că voi nu aveți nevoie neapărat de această caracteristică.

Păreri pro și contra

Mulți clienți sunt mulțumiți de faptul că ocupă foarte puțin spațiu și interiorul este generos. Cu alte cuvinte, raportul volum/preț este foarte bun, dar și eficiența energetică este un alt punct foarte (consum anual mic). Acum depinde și cât o veți folosi pe an, poate că aveți deja un frigider sau comină cu congelator, iar lada frigorifică o veți folosi doar când faceți mai multe cumpărături.

Heinner HCF-H205F+ impresionează la multe capitole și vedem că are o capacitate de congelare impresionantă. Poate congela în jur de 15 kg de alimente pe zi, adică puteți cumpăra multe alimente proaspete și conservarea nu va fi o problemă pentru acest model.

Te-ar mai putea interesa