Heinner HCF-371CNHF+, lada frigorifică de aproape 400 litri

Lada frigorifică din imaginea de jos se numește Heinner HCF-371CNHF+ și pare a fi una dintre cele mai mari aparate frigorifice de la acest brand. Bineînțeles, mă refer strict la acest tip de aparat și din specificații vedem că are aproape 400 litri (mai exact, 371 litri). Vă puteți face o idee despre ea și din imaginea de jos, adică se poate vedea că are o lățimea foarte mare – 130 cm. Se adresează celor care au mult spațiu în cămară sau garaj, că doar nu vreți să puneți un astfel de aparat frigorific în bucătărie.

Nu oricine și-o permite, însă are un raport preț/volum foarte bun și nu sunt multe modele ca acesta pe piață. O variantă ceva mai accesibilă este Heinner HCF-251NHF+. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Chiar dacă anumite lăzi vin cu caracteristici diferite în același preț, aceasta oferă exact esențialul. Mă refer la faptul că veți avea un aparat foarte încăpător, astfel că puteți să vă aprovizionați bine pentru sezon sau poate vă gândiți să o luați pentru o afacere. Față de altele, are yală la mâner pentru a putea securiza aparatului, astfel numai voi veți putea avea acces la ea.

temperatura poate fi aleasă cu ușurință pentru că lada este echipată cu un afișaj digital. Aparatul mai prezintă și alte caracteristici interesante care nu pot fi neglijate: display rezistent la umiditate, protecție anti-îngheț și protecție la variații de tensiune. Coșurile din partea de sus nu lipsesc și ca oricare alt model mare, are iluminare LED la interior pentru ca voi să găsiți rapid ce căutați. Aparatul consumă numai 318 kWh pe an, adică vorbim de o valoare zilnică destul de mică.

Concluzie

Consumul de energie este scăzut dacă îl raportăm la volum, se poate vedea și după clasa energetică. Heinner HCF-371CNHF+ congelează foarte bine chiar și cantități mari de alimente, are un interior generos, yală, lampă LED și multe altele. Chiar dacă are un preț cam piperat pentru unii, veți vedea că merită o astfel de alegere și nu veți mai avea nevoie de alta.

Te-ar mai putea interesa