Heinner HCF-251NHF+, ladă frigorifică cu clasă energetică F

Lada frigorifică Heinner HCF-251NHF+ este una dintre cele mai noi modele oferite de acest brand și se vede din imagine că este destul de încăpătoare. Evident că nu este cea mai mare soluție oferită de acest producător, dar poate fi de ajuns pentru mulți dintre voi deoarece nu vă doriți un aparat cu o lățime mai mare de 100 cm (cel de jos are o lățime de 95 cm). Din imagine să vede că are un mâner frontal clasic și nu este integrat, iar lângă el are acea încuietoare. Anumite dotări pot fi observate ușor din imaginile de prezentare dar și la prima vedere.

Este mult diferită de restul pentru că oferă niște caracteristici ceva mai speciale și le voi menționa mai jos. Astfel, pot spune că are un preț justificat și nici nu prea are concurență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Sistemul de dezghețare al congelatorului este manual și din când în când mai trebuie curățat interiorul de gheață. Doar un sistem automat ar fi împiedicat formarea gheții la interior, iar No Frost ar fi oferit o astfel de caracteristică. Doar că anumite dotări pot influența destul de mult prețul și nu prea aveau sens dacă aceasta nu este folosită tot timpul. Poate că o veți folosi doar în sezonul rece, atunci când vă aprovizionați cu mai multe alimente.

Capacitatea de congelare este destul de mare și vorbim de o valoare care nu trebuie neglijată – 13.5 kg la 24 ore. Este destul de generoasă și e de înțeles pentru că vorbim de un aparat cu volum de 251 litri. Cu alte cuvinte, poate fi comparată cu două/trei congelatoare mici. Sper că v-am oferit suficiente motive pentru a opta pentru acest model, dacă nu optați pentru altul similar – Heinner HCF-N250F+.

Concluzie

Heinner HCF-251NHF+ poate fi mutată ușor cu ajutorul rolelor, chiar și când este plită. La interior pe capac este poziționat un bec LED care luminează foarte bine și veți găsi cu ușurință pachetul cu alimente dorit. Puteți securiza aparatul cu ajutorul yalei, astfel vă asigurați că numai voi veți avea acces la ea.

Te-ar mai putea interesa