Heinner HCF-287CNHF+, ladă frigorifică cu yală lângă mâner

Lada frigorifică din imaginea de jos este modelul Heinner HCF-287CNHF+ care seamănă mult cu Heinner HCF-290NHF+, doar că e puțin diferită ca mărime. Nu veți găsi foarte multe deosebiri între lăzile frigorifice mari și din imaginea de prezentare mai că nici nu ați vedea mari diferențe. Indiferent că sunt sau nu diferențe, vorbim de generația nouă de aparate frigorifice care are un design puțin mai atrăgător. Evident, o combină frigorifică mare are și niște coșuri mici în partea de sus pentru ca voi să puteți pune pungi mici cu alimente sau chiar înghețată.

Voi decideți dacă acest model este pe placul vostru sau poate v-ar interesa o soluție puțin diferită, poate chiar ca preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Majoritatea lăzilor frigorifice și congelatoarelor au sistem de dezghețare manual, astfel că trebuie din când  în când să o curățați de gheață. Panoul de control a devenit unul digital, astfel că anumite informații sunt mai vizibile decât pe cele cu panou de control manual.

Capacitatea de înghețare rămâne destul de mare și acea valoare este raportată la 24 ore (14 kg). Coșurile aflate la interior sunt în partea superioară și pot fi eliminate ori mutate dintr-o parte în alta. Acesta nu mai sunt realizate din sârmă ci din plastic. Noua clasă energetică este F și a fost acordată pentru un consum anual de 285 kWh, adică este similar cu vechea clasă energetică A+.

Concluzie

Alimentele sunt congelate rapid cu ajutorul funcției cu același nume și mai toate aparatele o au. Nu prea ai ce să-i reproșezi în acest preț și nici nu veți găsi tehnologie No Frost pe lăzile frigorifice accesibile. Heinner HCF-287CNHF+ are iluminare interioară LED pentru ca să vedeți mai bine interiorul atunci când deschideți capacul. Yala de la mâner este foarte utilă atunci când nu vreți ca alții să umble la ea sau poate că nici nu o considerați foarte utilă. Lăzile mari sunt ideale pentru cei care au afaceri mici și dacă bugetul nu este mare, alegeți producători precum Heinner (cu un raport preț/specificații excelent).

Te-ar mai putea interesa