Heinner HCF-290NHF+, ladă frigorifică cu capacitate de aproape 300 litri

Lada frigorifică Heinner HCF-290NHF+ din imagine este una de dimensiuni generoase și se poate vedea că are două coșuri în partea de sus. Pot fi diverse modele chiar și de dimensiuni mai reduse, doar că pot fi oferite și de alte branduri. Poate că pe voi vă interesează un preț cât mai atractiv sau chiar un raport preț/volum mai bun (cum este și Heinner HCF-371CNHF+). Merită să optați pentru variante cum este cea de jos deoarece oferă și niște caracteristici tehnice bune dar și dotări suplimentare (față de lăzile mai accesibile).

Dacă acest model o să fie perfect pentru voi, atunci nu trebuie să stați pe gânduri pentru e disponibilă pentru un timp limitat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Sistemul de dezghețare al congelatorului este unul manual, astfel că din când în când trebuie să dezghețați aparatul și să-l curățați de gheață. Cele două coșuri de sus sunt din plastic și pot fi mutate de la dreapta spre stânga, pentru a găsi mai ușor punga cu alimente dorită. Panoul de control digital este destul de vizibil din poziționat în partea frontală jos. Este unul digital astfel că poate fi folosit cu ușurință și este vizibil indiferente de condițiile de lumină din încăpere.

Capacitate de îngheț este una destul de mare – 14 kg, iar aceasta este important ă dacă vorbim doar de alimente proaspete. Dacă cumpărați doar alimentele congelate pentru a le ține în ladă, atunci acea valoare devine irelevantă. Volumul total al aparatului este impresionant și nu este împărțit pe compartimente cum vedem la congelatoare. Aparatul prezintă protecție anti-îngheț astfel că poate fi pus în camere neîncălzite și nu recomand să o țineți afară. Aparatul are o adâncime de 62 cm și nu va sta în cale dacă va fi pus pe un hol sau într-o debara.

Concluzie

Heinner HCF-290NHF+ este un aparat care merită pus pe listă și nici nu consumă mult pentru ce volum are, pe an vorbim de un consum de numai 285 kWh. Capacul poate fi securizat cu ajutorul yalei care se află lângă mâner și nu mai voi să aveți acces la aparat.

Te-ar mai putea interesa