Heinner HCF-205NHSF+, congelator gri de dimensiuni generoase

Lăzile frigorifice vin în diverse dimensiuni și culori, dar și de la anumiți producători. Heinner HCF-205NHSF+ este un model cu un design deosebit și poate că se datorează anumitor aspecte – culoare, panou de control digital, linii drepte. Alimentarea aparatului se face prin partea de sus și vedem că are mânere atât pe lateral cât și în față, astfel că puteți deschide capacul indiferent cum vă poziționați față de aparat. Controlul temperaturii se face diferit, însă este poziționat tot la exterior unde veți putea observa și setările făcute.

Prețul îl consider destul de mic dacă îl raportăm la volumul aparatului. Dacă sunteți interesați și aspectul exterior pentru că va fi pus undeva la vedere, atunci puteți alege acest model sau chiar unul pe o culoare diferită. Din imaginea de jos se vede că are un singur coș, pe când Heinner HCF-380NHF+ are două coșuri. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Majoritatea aparatelor frigorifice accesibile oferă un sistem de dezghețare manual, indiferent de brand sau tip. Capacitatea de congelare este una destul de mare – 10 kg la 24 ore, astfel că puteți alimenta aparatul cu numeroase produse proaspete. Nu se mai ține cont de acea capacitate atunci când puneți alimente deja congelate, ele trebuind doar ținute la anumite temperaturi. Din imagine se vede că lățimea ei este mare, iar pentru cei care nu au mult spațiu, le pot spune că este de 91 cm.

Un volum de aproape 200 litri este perfect pentru cei care au o combină frigorifică mică sau un frigider modest. Aparatul prezentat prezintă specificații bune, dar și niște caracteristici speciale utile. Una dintre ele este display-ul rezistent la umiditate, adică poate fi pus în spații neîncălzite și cu umiditate puțin mai ridicată. Evident că aparatul are protecție anti-îngheț și rezistă la temperaturi joase, dar nu recomand să-l țineți afară, ci într-o încăpere.

Concluzie

Heinner HCF-205NHSF+ are un consum corespunzător pentru cât spațiu de depozitare oferă, poate fi deplasată ușor cu ajutorul rolelor, congelează rapid fără probleme, arată bine și folosește un agent de răcire nou – R600a. Nivelul de zgomot este cel care îl vedem și la alte aparate, doar că această ladă nu cred că va fi pusă în bucătărie, pentru că ocupă mult spațiu, deci nu va deranja.

Te-ar mai putea interesa