Heinner HCF-380NHF+, lada frigorifică cu două coșuri superioare

Lada frigorifică numită Heinner HCF-380NHF+ este un model ceva mai mare și se poate observa ușor din imagine dar și din numele său. Aceasta este un model foarte mare și în care se pot pune destul de multe alimente. Lăzile frigorifice cu mai multe dotări pot fi oferite și de branduri mai mici cum este și acesta. Chiar și așa nu veți vedea o tehnologie de răcire foarte avansată deoarece ar influența cam mult prețul. Mă refer la No Frost sau la alte sistem de răcire care reduc nivelul de gheață de la interior.

Anumite dotări pot fi observate doar din imaginile de prezentare, dar mai sunt și altele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lăzile mari pot congela mult și la varianta de sus vorbim de o valoare impresionantă – 25 kg la 24 ore. Aceasta este direct proporțională cu capacitatea aparatului și cu cât este mai mare, cu atât este mai bine. Roțile pentru deplasare nu lipsesc și pot să fie destul de folositoare.

Aparatul are o lățime destul de mare – 130 cm, astfel că aveți nevoie de mult spațiu pentru instalare. Poate fi pus cam oriunde deoarece cablul este suficient de lung, are iluminare interioară, rezistență la variații de tensiune și yală pentru securizare.

Păreri pro și contra

Chiar dacă dimensiunile aparatului sunt generoase, veți beneficia de un volum total de 380 litri. Consumul pentru acest aparat este relativ același, adică nu vedem o clasă energetică superioară – clasa F. Anumite sisteme de răcire ar fi redus consumul în special dacă vorbim de un aparat mare. Panoul de control îl avem în aceeași locație – jos în colț, doar că este rezistent la umezeală (Waterproof). Aparatul funcționează în condiții optime și la temperaturi scăzute, deci poate fi amplasat și în camere neîncălzite. Tot mai multe aparate frigorifice oferă această caracteristică care trebuie să fie prezentă deoarece nu toți aleg să pună lada/congelatorul în bucătărie, hol sau debara.

Heinner HCF-380NHF+ poate reprezenta un adevărat ajutor pentru o familie sau pentru o mică afacere, iar dacă nu aveți chiar atât de mulți bani, alegeți o ladă frigorifică mai compactă.

Te-ar mai putea interesa