Heinner HCF-205NHBKF+, ladă frigorifică neagră

Unii producători oferă doar aparatele pe alb, însă alții oferă și variante colorate. Heinner HCF-205NHBKF+ este un model pe negru și poate că vreți să-l puneți undeva la vedere și vreți să iasă cumva în evidență. Majoritatea lăzilor disponibile sunt albe și astfel sunt mai vizibile indiferent de condiții. Doar din imaginea de prezentare putem concluziona că este vorba de un aparat frigorific mai scump, deoarece are mai mult spațiu la interior și dotări mai numeroase.

Chiar și așa, este mai accesibilă decât lăzile producătorilor de top (cunoscuți la nivel internațional). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Interiorul nu este compartimentat dar are acel coș mic care poate fi mutat ori eliminat. Capacitatea de înghețare este destul de bună și este ideală pentru volumul său de 200 litri. Vorbim de performanțe impresionantă în ceea ce privește congelarea – 15.5 kg la 24 ore. Autonomia fără curent atinge chiar și 30 de ore, astfel că alimentele vor fi păstrate în condiții bune chiar și dacă sunt întreruperi programate sau pene de curent. E puțin mai zgomotoasă decât un frigider sau o combină, dar este de înțeles pentru că menține alimentele la temperaturi mai joase.

Păreri pro și contra

Funcțiile sale sunt plusuri: congelare rapidă, rezistență la frig, display rezistent la apă, iluminare LED, închidere etanșă a capacului. Evident că vorbim de o ladă mare și mi se pare normal să aibă iluminare interioară. Capacul poate fi încuiat deoarece are yală și nu sunt multe modele cu aceasta. Arată bine pe negru și panoul de control iasă ușor în evidență fiind pe altă culoare – alb. Bineînțeles, interiorul este alb și în partea de sus are un coș mic pentru alimente care vreți să le folosiți în perioada următoare. Întreținerea se face la fel ca și la restul lăzilor, adică se formează la fel de multă gheață și trebuie curățată anual.

Heinner HCF-205NHBKF+ este unul dintre acele aparate care au un raport preț/specificații foarte bun, motiv pentru care mulți aleg. Consumul de energie rămâne la fel pentru că nu poate avea tehnologii de răcire mai avansate în acest buget.