Heinner HCF-H297F+, ladă frigorifică cu volum de aproape 300 litri

Există lăzi frigorifice destul de mari și cea de jos este una dintre ele. Heinner HCF-H297F+ este modelul prezentat și raportul preț/specificații este mai bun pentru variantele mari. Producătorii de top oferă astfel de lăzi doar la prețuri piperate, deoarece vin cu anumite dotări mai avansate. Poate că nu aveți nevoie de ele, de aceea există producători precum Heinner care oferă alternative mult mai accesibile. Nu are foarte multe caracteristici specială, că doar ne dorim un aparat cât mai atractiv ca preț.

Interiorul este la fel indiferent de brand, doar că unele modele pot avea mai multe coșuri în partea superioară, iar materialul din care sunt făcute poate fi altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul trebuie curățat ca un model clasic deoarece are același sistem de dezghețare – manual. Avem dezghețare automată atunci când vorbim de No Frost sau tehnologii similare. Consumul de energie anual este de 289 kWh, adică nu este chiar atât de mare în comparație cu aparatele vechi. Sunt lăzi care vin cu protecție împotriva înghețului, adică acele aparate pot fi puse în spații neîncălzite. Poate că nu o să fie chiar expusă la astfel de condiții și nu aveți nevoie de o astfel de caracteristică.

Păreri pro și contra

Are o autonomie fără curent foarte bună, astfel că nu trebuie să vă faceți griji de o pană de curent sau o întrerupere programată. Panoul de control este cel cu care ne-am obișnuit, adică nu este prea special, însă poate fi folosit cu ușurință de oricine. Merită să alegeți un aparat cât mai voluminos dacă vă permite spațiul, pentru că nu veți ști niciodată când veți avea nevoie de un plus de spațiu pentru conservarea alimentelor. Probabil că un minus al acestui model ar fi lipsa iluminării interioare, dar poate că aveți un bec în cămara care va fi pusă.

Heinner HCF-H297F+ vine cu role pentru a ușura transportul său și acestea sunt prezente numai pe modelele mari. Clasa de eficiență este bună dar este loc de mai bine și poate pe viitoarele generații vom vedea și clasa E, oricum diferențele nu sunt mari între două clase succesive.

Te-ar mai putea interesa