Heinner HC-V336XF+, combină frigorifică argintiu încăpătoare

Chiar dacă combina frigorifică din imaginea de jos nu pare a fi prea voluminoasă, aceasta este o variantă cu lățime de 60 cm, deci rafturile vor fi pe măsură. Heinner HC-V336XF+ este modelul prezentat mai jos și are un aspect elegant datorită culorii (argintiu). Aparatele frigorifice albe nu mai sunt atât de căutate deoarece în timp își cam schimbă aspectul, dar depinde și de producător (unii pot folosi materiale mai de calitate). Este vorba de o generație nouă care impresionează în acest buget și chiar dacă nu vedem cel mai mic consum, se poate lăuda cu un sistem de răcire mai bun decât cel clasic – Less Frost.

La prima vedere ați putea spune că este vorba de un aparat de la un brand de top, ținând cont că în anii precedenți acest brand nu a oferit soluții atât de elegante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Raportul preț/volum este foarte bun deoarece majoritatea brandurilor se concentrează mai mult pe tehnologii și panou de control cu cât mai multe funcții. Acest brand oferă soluții puțin mai accesibile și destul de competitive.

Temperatura frigiderului se poate alege cu ușurință cu ajutorul butonului rotativ din partea de sus, iar sertarul de fructe/legume are un control al umidității. Termostatul ajustabil este o dotare standard, însă sunt și combine care oferă un control complet electronic, adică se poate seta temperatura și pentru congelator (cum are modelul Heinner HCNF-V291E++).

Congelatorul are performanțe de înghețare foarte bune, adică vorbim de o capacitate de îngheț de 4.5 kg pe zi (alimente proaspete).

Poate că nu este o alegere foarte eficientă, însă tot consumă mult mai puțin decât aparatele vechi și se vede pe acea etichetă. Criteriile sunt mult mai stricte, astfel că cele mai eficiente combine (B, C și D) pot costă și de 2-3 ori mai mult, dar și calitatea diferă puțin.

Concluzie

Heinner HC-V336XF+ este unul dintre cele mai apreciate modele de pe piață, iar dacă nu v-ar deranja, puteți alege fără probleme o variantă chiar albă (diferența de preț este foarte mică).

Te-ar mai putea interesa