Heinner HCNF-V291E++, combină frigorifică albă cu control electronic

Una dintre cele mai recente aparate apărute pe piața din România este Heinner HCNF-V291E++ care are dotări puțin mai bune și mă refer la tehnologia No Frost care nu a fost prezentă pe aparatele acestui brand, dar și la panou de control electronic aflat la interior (pe peretele din dreapta al frigiderului). Se poate observa că și acest brand dorește să-și diversifice oferta, astfel că unii clienți mai pretențioși au ce să aleagă. Modelul prezentat mai jos este varianta pe alb, dar acest brand oferă și soluții pe mai multe culori în caz că aparatul frigorific nu se asortează cu restul aparatelor (negru și argintiu).

Era și normal să fie ceva mai scumpă decât altele deoarece oferă sistem de dezghețare automat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Prețul poate fi dictat de culoare, iar vouă poate v-ar plăcea mai multe cea pe negru – Heinner HCNF-V291BKF+. Caracteristicile tehnice sunt aceleași indiferent pentru care veți alege, deci nu veți face niciun compromis.

O recomand deoarece oferă un volum suficient de mare pentru o familie, clasă energetică bună, un interior bine organizat și răcit. Sistemul No Frost Multicooling va conserva alimente chiar mai bine și constă în două circuite independente, astfel că mirosurile nu vor ajunge din frigider în congelator sau invers.

Controlul electronic este o noutate pentru acest brand însă am mai văzut și un alt model, dintr-o serie diferită cu un panou similar. Acest tip de control aduce un plus de funcționalitate și veți vedea mai bine temperatura setată fie pentru frigider, fie pentru congelator.

Ușile pot fi mutat de pe o parte pe alta dacă se schimbă balamalele iar dacă vreți să faceți această schimbare, vă recomand acel serviciu de schimbare sens.

Concluzie

Poate fi pusă chiar și în camere neîncălzire și va funcționa decent, dar nu cred că va fi cazul. Heinner HCNF-V291E++ este unul dintre acele aparate care oferă un raport calitate/preț mai bun, producătorii de top concentrându-se mai mult pe dotări cât mai noi și cât mai numeroase, de aceea nu mai sunt atât de atractive anumite combine.

Te-ar mai putea interesa