Heinner HC-V336F+, combină frigorifică cu Less Frost

Heinner HC-V336F+ este una dintre numeroasele combine de la acest brand care vin cu nou sistem de răcire numit Less Frost. Acesta promite o cantitate de gheață mai mică în congelator, însă sistemul de dezghețare rămâne manual. Nu-i nevoie de aparate foarte scumpe pentru a beneficia de anumite caracteristici sau de un plus de confort. Îmi place că există și o variantă pe argintiu, dacă culoarea albă nu vă este pe plac. Prețul poate fi influențat de acest aspect, dar și de disponibilitate, chiar dacă vorbim de aceleași specificații.

Nu costă mult pentru ce volum oferă, plus că aveți acel sistem de răcire modern care e prezent și pe aparatele altor producători, însă are un denumire diferită. Ideea e că rolul este același indiferent nume, iar curățarea congelatorului va fi mult mai rară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Evident că are uși reversibile pentru că are mânere integrate, dar și la cele cu mânere clasice am văzut că există posibilitatea să le mutați, datorită prinderii. Producători s-au gândit mai bine când au conceput aceste aparate că nu toți pot pune aparatul pe mijlocul peretelui. Clasa de eficiență energetică este bună chiar dacă este F, pentru că aceasta a fost A+ (după vechea etichetare).

Volumul aparatului este satisfăcător pentru cât costă, dar sunt și alternative de la alte branduri cunoscute. Vorbim de un frigider de 234 litri și un congelator de 107 litri, cu capacitate de înghețare bună. Disponibilitatea aparatelor este o problemă pentru că nu vorbim de stocuri foarte mari și poate că modelul prezent este la promoție.

Revenind la întrebarea pusă mai sus… pot spune că merită atunci când nu vă doriți mai mult și nici nu aveți un brand favorit.

Concluzie

Heinner HC-V336F+ reprezintă o investiție bună și oferă exact esențialul, plus acel sistem de răcire nou care va reduce gheața din congelator. Nu se compară cu No Frost, însă e mai bine decât deloc și oferă câteva avantaje care nu le puteți neglija. Sunt și soluții pe negru de la cest brand în caz că vă interesează designul – Heinner HC-V270BKWDF+.

Te-ar mai putea interesa