Heinner HC-V270BKWDF+, combină frigorifică Less Frost la preț ok

Sistemele de răcire pot fi de mai multe tipuri, însă rolul este același – de conserva cât mai bine alimentele. Unele pot influența destul de mult prețul aparatului, de aceea unii producători fac tot posibilul ca aparatul să fie cât ai atractiv. De exemplu, Heinner HC-V270BKWDF+ oferă un sistem Less Frost care a fost introdus de ceva timp și pe aparatele altor branduri. La alte branduri îl găsim și sub alte denumiri – Smart Frost, Low Frost etc., dar tot nu țin pot concura cu No Frost care reduce complet cantitatea de gheață de la interior (cum are Samsung RB38A7B6CS9/EF).

Aceasta este varianta pe negru, însă sunt și variante identice pe alb și argintiu dacă nu are cu ce să se asorteze. Unii ar prefera ca toate aparatele din bucătărie să fie negre, astfel ca ele să fie în contrast cu mobilierul sau doar să iasă în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Nu cred că v-a atras atenția doar pentru că arată bine, ci și pentru ce oferă în acest preț. Nu sunt mulți producători care să ofere o combină frigorifică cu 268 litri la un așa preț, plus că mai vedem un dozator de apă și acel sistem de răcire modern.

Chiar dacă se formează mai puțină gheață în congelator, tot trebuie curățat din când în când, dar nu o veți face ca în cazul vechiului model. Acest aparat îl recomand celor care nu au un brand favorit și vor să facă o alegere bună. Aparatul se laudă cu un consum mic de energie și vedem o valoare modestă – 277 kWh.

Majoritatea congelatoarelor au trei sertare însă mărimea lor depinde de volum, iar cel mai de jos este și cel mai spațios. Congelează bine, adică vorbim de o cantitate maximă de 4 kg care poate fi pusă pe zi și super congelarea are un rol important în acest sens.

Concluzie

Heinner HC-V270BKWDF+ are un compartiment special pentru apă la interior care trebuie realimentat că doar dozatorul nu se conectează la rețea. Foarte puține aparate frigorifice au dozatoare care se conectează la rețea, pentru că este necesar un filtru.

Te-ar mai putea interesa