Heinner HC-V286E++, combină frigorifică ieftină cu Less Frost

Acest aparat frigorific este puțin mai mare decât restul, deoarece vorbim de un buget mic. Heinner HC-V286E++ are un design clasic destul de plăcut și interiorul său poate fi văzut în imaginea prezentată mai jos. Alimentele pot fi organizate destul de bine pe rafturi și suporturi, dar avem loc și pentru sticle de dimensiuni reduse. Sertarul pentru legume și fructe nu lipsește și este poziționat în partea de jos a frigiderului. Aveți acces ușor la orice pentru că este un aparat cu o înălțime nu foarte mare – 180 cm.

Dacă vă plac aparatele frigorifice cu design modern, acest model prezentat jos poate fi alegerea potrivită. Se adresează utilizatorilor cu pretenții ceva mai puține și poate că vă plac mai mult aparatele pe alb, decât cele argintii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul prezintă uși reversibile, adică puteți schimba deschidere ușilor. Tot mai multe aparate frigorifice prezintă această caracteristică care este apreciată de anumiți clienți. Chiar dacă are clasa de eficiență energetică E, este un aparat cu un consum anual mic – de numai 224 kWh.

Rafturile unt realizate din sticlă pentru o întreținere mai ușoară, dar și pentru ca lumina să ajungă mai ușor în fiecare colț al aparatului. Frigiderele oferă congelatorul în partea de sus, însă nu este compartimentat ca la această combină.

Păreri pro și contra

Este mai compactă decât alte combine, având o lățime de numai 54 cm. Interiorul rămâne încăpător și poate că vă este de ajuns ceea ce oferă acest model. Tehnologia Less Frost este foarte importantă pentru a nu se forma prea multă gheață în congelator. Aceasta este inferioară celei No Frost și trebuie apreciată această nouă dotare deoarece este folositoare. O combină cu lățime de cele puțin 80 cm oferă rafturi mai mari, dar și un congelator ceva mai mare, dar și așa aveți un congelator de 84 de litri. În partea inferioară se află un sertar foarte generos în care puteți pune multe alimente indiferent de mărimea pachetelor.

Heinner HC-V286E++ este perfect pentru o familie deoarece oferă suficient spațiu pentru depozitarea diverselor alimente. Interiorul poate fi ajustat după bunul plac, iar aici mă refer strict la rafturi care pot fi puse mai jos/sus sau chiar eliminate.

Te-ar mai putea interesa