Heinner HC-V270WDF+, combină frigorifică cu super congelare

Heinner HC-V270WDF+ este o combină frigorifică de bază care vine cu o capacitate de 268 litri și o clasă de eficiență energetică F. Are o înălțime de 170 centimetri și de aceea eu zic ă va încăpea pe orice hol fără să vă stresați că nu ar fi loc, dacă nu aveți loc în bucătărie pe. Brandul e unul cunoscut fiind unul românesc, iar majoritatea aparatelor sunt foarte apreciate. Din imagine se poate vedea că dozatorul pentru apă are un recipient interior care poate fi alimentat.

Modelul HC-V270WDF+ vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e ușor de folosit și are dotări foarte bune pentru cât costă.

 

Pe partea de caracteristici vine cu un volum mare de 268 litri și clasa A de eficiență energetică cu un consum de curent de 277 kWh pe an. Partea de frigider are 4 rafturi și cu tot atâtea suporturi la ușă, iar partea de congelator are 3 compartimente mari.

Frigiderul are și compartiment pentru fructe și legume așa încât mirosul de la acestea să nu se răspândească în restul aparatului. Nu aș putea spune că e un model gălăgios deoarece vine cu un nivel de zgomot de 40 decibeli, iar acest lucru ne asigură un somn bun. În cazul în care se întrerupe curentul acest model e dotat cu o autonomie de funcționare fără curent destul de bună. Un frigider clasic ar fi prea mic, plus că nu oferă .

Lucruri pozitive ar fi aspectul plăcut, că nu costă mult, că vine de la un brand românesc, interior iluminat cu LED, dozator de apă și înălțimea scăzută.
Contra ar fi că nu are Low Frost pentru o dezghețarea mai rară.

Deci, dacă ești interesat de o combină spațioasă, dar cu un preț cât mai scăzut atunci acest model Heinner HC-V270WDF+ ar fi recomandarea mea. Per ansamblu acest model e unul ok, dar datorită prețului scăzut se face rabat la funcții și tehnologii. În esență acest model vine doar cu cele mai importante lucruri, iar asta e bine.

Te-ar mai putea interesa