Heinner HC-V270SWDF+, combină frigorifică cu dozator

Combina frigorifică Heinner HC-V270SWDF+ face parte dintr-o serie ceva mai specială de aceea are acel dozator, finisaj elegant, funcție de super congelare. E foarte important ca un aparat nou să ofere un consum de energie scăzut iar cu un sistem de răcire avansat, acest aspect nu vă mai poate îngrijora. Combine similare sunt destul de multe dar nu toate oferă caracteristici speciale cum oferă aceasta. Mie îmi plac combinele mai scunde deoarece ajungi cu ușurință la orice raft sau compartiment.

Alternativele sunt multe dacă luăm în calcul toate variantele albe, însă nu toate oferă dozatoare și un aspect plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul de răcire este satisfăcător și nu sunt prezente multe tehnologii care să afecteze prețul aparatului. Volumul total este de 268 litri care e împărțit destul de bine, astfel că are un congelator generos după cum se vede în imaginea de sus. În acel compartiment special pot fi pune alimente ceva mai voluminoase. Capacitatea de congelare nu e foarte mare dar poate că nici nu căutați ceva mai performant – circa 4 kg la 24 de ore.

Consumul de energie e mic deoarece are o clasă energetică F, iar dezghețarea frigiderului este automată. Dozatorul de apă e util pentru cei care preferă băuturile ceva mai reci și vara e de apreciat această dotare. Ca și caracteristici speciale are: iluminare interioară LED și funcția de super congelare. Nici nu veți mai vedea combine cu rafturi din sârmă pentru că majoritatea sunt cu rafturi din sticlă, astfel totul e mai vizibil și mai ușor de întreținut.

Plusuri: arată destul de bine, are un sertar mare în congelator, preț atractiv, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Un aparat frigorific precum Heinner HC-V270SWDF+ poate fi cel mai bun model care ar putea înlocui un model vechi. Are un design mai plăcut și se poate observa din poza de sus că arată mult diferit de alte modele, în special în zona mânerelor, dar și dozatorul iasă destul de bine în evidență. Dacă congelatorul incorporat nu e suficient de mare, puteți alege o ladă frigorifică sau un congelator clasic.

Te-ar mai putea interesa