Heinner HC-V268SF+, combină mică cu uși reversibile

Combina frigorifică din imaginea este una dintre numeroasele variante cu uși reversibile. Este Heinner HC-V268SF+ care are specificații foarte bune, un design minimalist și un preț atractiv. Schimbarea balamalelor de pe o parte pe alta a devenit tot mai importantă deoarece uneori ne decidem să mutăm aparatul în altă parte a camerei. Mânerele sunt orizontale și nu verticale cum am văzut la alte modele sau la alți producători.

Îmi plac liniile simple, finisajul argintiu însă unii ar prefera materiale mai scumpe (inox și tratament antiamprentă). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sunt combine frigorifice ceva mai eficiente, doar că prețurile nu sunt la fel de mici. Aceasta are un consum anual de numai 277 kWh și este ceva mai mare decât un frigider, iar congelatorul este compartimentat. Combina are două compartimente principale care sunt dispuse diferit la alte aparate (frigidere). Cu alte cuvinte, congelatorul se află în partea de jos și are compartimente (frigiderul are un raft la mijloc și chiar un suport pe ușă). Dezghețarea este manuală la aparatele accesibile și capacitatea de congelare este una destul de modestă (la varianta de sus este de 4 kg la 24 ore). Frigiderul propriu-zis este aproape la fel la mai toate aparatele și este iluminat destul de bine datorită tehnologiei LED.

Păreri pro și contra

Vedem la acest aparat o clasă energetică bună, o capacitate de stocare decentă, congelator cu compartiment BigBox, un finisaj exterior elegant, iluminare interioare LED, control ușor al temperaturii și multe altele. Sunt destul de multe motive pentru a o alege, iar interiorul este foarte bine aranjat, adică aveți numeroase rafturi din sticlă securizată, suporturi și chiar acel compartiment pentru fructe/legume din frigider.

Spațiul de pe rafturi și suporturi este influențat mult și de mărimea aparatului, iar modelul prezentat sus numit Heinner HC-V268SF+ este suficient de încăpător că doar are o lățime de 54 cm. O combină cu lățime de 60 oferă ceva mai mult spațiu, însă nu este o diferență foarte mare și poate că nici raportul preț/specificații nu este atât de bun ca și în cazul variantei mai sus prezentate.

Te-ar mai putea interesa