Heinner HC-V268F+, combină clasa F cu înălţime de 170cm

Heinner HC-V268F+ este o combină apărută recent pe piaţă care se remarcă prin faptul că are o capacitate medie şi clasa F de eficienţă energetică. Pentru persoanele care nu s-au adaptat noilor etichete energetice trebuie să precizez că vechea clasă e A+ cu un consum anual de 277 kWh.

Încă de la început trebuie să precizez că acest model nu are No Frost, iar din această cauză are un preţ bun Vezi prețul special de azi ».
Din imagine se poate vedea că e un aparat de culoare albă cu mânere mascate aşa încât aspectul său să fie unul minim.


Păreri pro şi contra

Modelul acesta vine cu o garanţie de 3 ani, lucru caracteristic brandului Heinner. Dacă nu ştiţi prea multe despre acesta atunci trebuie să vă informez că e unul românesc cu produse accesibile dpdv al preţului.
Uşile sunt unele reversibile, adică deschiderea poate fi reglată înspre stânga sau dreapta.
Combina Heinner HC-V268F+ e una cu nişte dimensiuni compacte de 54x60x170 lxaxî cm şi o greutate nu prea mare de 51kg.
Compartimentarea aparatului e una foarte bună deoarece pe artea de congelator are 3 compartimente, iar frigiderul are un compartiment pentru fructe-legume şi 3 rafturi (4 rafturi pe uşă).
Din punct de vedere al controlului poate fi reglată temperatura prin intermediul unui termostat. Mai exact e un control mecanic uşor de utilizat care-i poziţionat în frigider.

De final pot spune că acest model se adresează celora care vor un aparat uşor de folosit şi care să poată ţine la păstrat o cantitate medie de alimente.
Putem spune că e un aparat clasic ca utilizare şi funcţionare. Se diferenţiază faţă de un model mai vechi prin eficienţa energetică mult mai bună. De asemena fiabilitatea e mult mi bună, fiind susţinută de garanţia standard de 36 luni.

Te-ar mai putea interesa