Heinner HC-V268SE++, păreri combină argintie

Combina Heinner HC-V268SE++ este un model al anului 2022 pentru persoanele interesate de ceva cu o capacitate medie de stocare și sistem de răcire Less Frost. Venind de la producătorul Heinner înseamnă că are o garanție standard de trei ani.

Frigorificul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim o soluție cu eficiență energetică E. Acest lucru presupune un consum anual de 221 kWh.
Din imaginea alăturată se poate vedea că e un model argintiu cu mânere integrate și cu un design minimal.

Sistemul de răcire al acestui model e Less Frost care presupune că frigiderul se dezgheață automat iar congelatorul în mod manual. Spre deosebire de modelele fără Less Frost la acesta dezghețarea congelatorului va fi necesară mai rar.
Dimensiunile aparatului sunt unele compacte, find vorba despre 54 x 60 x 170 (lxaxî cm).
Compartimentarea este una bine realizată, întrucât frigiderul are trei rafturi din sticlă și congelatorul are 3 compartimente.
Cal cazul oricărui alt frigorific și aceasta are uși reversibile. Acest lucru presupune că montajul ușilor se poate realiza pe stânga sau dreapta.

Sunt și aspectele mai puțin bune care trebuie luate în considerare precum faptul că aparatul nu are No Frost. Dar acest lucru este reflectat și în costul de achiziție mai mic. Aparatul având o alternativă orcum similară prin intermediul tehnologiei Less Frost.

Dacă sunteți interesați de ceva cu o capacitate de 268 l atunci modelul Heinner HC-V268SE++ ar fi o soluție bună pentru dumneavoastră. Oarecum ne scoate din monotonia aparatelor albe întrucât e de culoare argintie. Iar, dacă doriți ceva pe negru atunci o alternativă ar fi HC-V270BKWDE++.
Dacă nu știți prea multe despre Heinner atunci trebuie să precizez faptul că e un brand românesc care comercializează produse cu un excelent raport între preț și dotări.

Te-ar mai putea interesa