Heinner HC-V270BKWDE++, păreri combină pe negru

Dacă doriți o combină cu dozator de apă și care să fie de culoare neagră atunci ar trebui să alegeți modelul Heinner HC-V270BKWDE++. Acesta este un model eficiență energetică E o capacitate de 268 litri. De la început trebuie să scriu că nu e un model No Frost, sistemul de răcire fiind unul Less Frost.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi » care e justificat din moment ce nu are No Frost. Prezența Less Frost presupune aparatul are dezghețare automată la frigider și manuală la congelator. Având clasa E, acest model consumă undeva la 221 kWh pe an.

Principalele avantaje ale acestui model sunt culoarea neagră, disponibilitatea dozatorului de apă, eficiența energetică bună și că are o garanție standard de trei ani.
Acest model va fi o variantă foarte bună pentru persoanele interesate de ceva negru într-o bucătărie în care majoritatea electrocasnicelor probabil sunt de culoare neagră.
Nu trebuie trecut cu vederea nici faptul că aparatul are niște dimensiuni compacte, mai exact înălțimea este una de 170 cm.
Compartimentarea este una realizată bine deoarece e vorba de 3 rafturi de sticlă în frigider și 3 sertare congelator. Pentru fructe și legume existând un compartiment special în frigider.

Ca dezavantaj trebuie menționat că aparatul are o capacitate medie de stocare, lucru care îl face util pentru o familie de două-trei persoane.

De final trebuie să scriu că acest model Heinner HC-V270BKWDE++ e unul suficient pentru cei care vor să stocheze o cantitate medie de alimente într-un aparat economic și ușor de folosit.
Pentru a ne demonstra această combină e una cu o fiabilitate foarte bună, producătorul oferă o garanție de cinci ani de care puteți beneficia dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului.
Producătorul unul OEM, iar brandul Heinner e unul românesc. Caracteristic produselor acestuia e faptul ca un excelent raport de preț-dotări și că au garanție standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa