Heinner HC-V268BKE++, combina frigorifică de culoare neagră

Heinner HC-V268BKE++ este una dintre acele combine frigorifice de culoare neagră care poate v-ar interesa, adică vreți să se asorteze cu alte aparate din bucătărie. Evident că nu ne putem aștepta la sticlă neagră pe partea frontală deoarece vorbim de un aparat care vrea să se încadreze într-un anumit buget. Produsele oferite de acest brand, doresc să fie cât mai competitive și atractive ca preț. Recenziile sunt destul de pozitive, însă nu veți găsi prea multe la modele recent lansate, cum este și cel de jos.

Este un aparat bine gândit și se poate vedea la cum este organizat interiorul. Nu aveți nevoie de un buget foarte mare pentru a o achiziționa și nici nu veți regreta alegerea deoarece vorbim de un model mai bine echipat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Heinner HC V268BKE

Merită sau nu merită cumpărat?

Nu are cine știe ce dotări dar specificațiile sunt destul de interesante pentru cât costă. În primul rând, vedem acea tehnologie de răcire Less Frost care vă va ajuta destul de mult. Cu alte cuvinte, dezghețarea a rămas manuală însă trebuie făcută mult mai rar. Deci dacă nu vă permiteți o combină cu No Frost, atunci aveți o soluție mai accesibilă și nu reprezintă un compromis atât de mare.

Aceste aparate au clasă energetică destul de ok, iar în cazul de sus vorbim de Clasa E. Nu pare atât de grozavă însă nu sunt multe variante apropiate ca preț care să excelează la acest capitol. Pe de altă partea, lăzile frigorifice și congelatoare au clasă energetică F, conservând alimentele la temperaturi mai scăzute.

Iluminarea LED este prezentă pe mai toate aparatele recent lansate, iar datorită ei alimentele parcă arată mai gustoase, plus că sunt și mai vizibile (se datorează și rafturilor din sticlă securizată, adică nu mai avem din sârmă).

Concluzie

Nu cred că ar trebui să vă preocupe atât de mult consumul pentru că mai toate modelele noi sunt bine izolate și folosesc componente mai moderne. Totuși, dacă vă interesează cam cât ar consuma modelul prezentat, ei bine, Heinner HC-V268BKE++ consumă numai 221 kWh pe an. Identică cu cea de sus este modelul Heinner HC-V268SE++ care este argintiu.

Te-ar mai putea interesa