Heinner HC-N269SF+, model clasa F de culoare argintie

Heinner HC-N269SF+ e o combină frigo modernă pentru acele persoane care vor un aparat cu design plăcut și co capacitate de 269 litri.
E un frigorific clasic fără No Frost, dar cu o înălțime medie de 180 centimetri.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se recomandă prin aspect și funcționalitate.
Din imaginea de alături se poate observa că e un aparat simplu pe culoare argintie. Mânerele sunt unele integrate așa încât să fie operate cât mai ușor.

Avantaje și dezavantaje

Mi-aș fi dorit ca acest aparat să aibă No Frost, dar datorită prețului mic nu are această tehnologie. În schimb modelul Heinner HC-N269SF+ are multiple atuuri printre care se evidențiază următoarele:

  • Dimensiunile deloc mari de 55x56x180 lxaxî cm așa încât aparatul să nu ocupe mult loc.
  • Compartimentarea interioară e bine realizată, iar rafturile sunt din sticlă.
  • Consumul energetic e unul mic, fiind vorba despre 263 kWh pe an și clasa F.
  • Garanția standard e de 3 ani, dar poate fi mărită la 5 ani dacă înregistrați produsul pe site la producător.

Un alt dezavantaj, pe lângă faptul că nu are No Frost, ar fi că nu are Multiflow, adică acea facilitate care presupune distribuirea aerului rece pe mai multe căi.

Per ansamblu, acest model se adresează celora care vor un aparat ușor de folosit și care să aibă o capacitate medie de stocare.
Despre producătorul Heinner trebuie scris că e unul român, iar produsele sale se caracterizează prin calitate, preț mic și garanție mai mare decât la alte mărci. produsele acestora sunt pe piață de vreo 10 ani, deci putem scrie că e un producător cu istorie.
Dacă vreți neaparat ceva cu No frost atunci vă recomand un model de la Arctic, adică AK60366E40NFMT. Aici se poate vedea o comparație între cele două modele.