Arctic AK60366E40NFMT, aparat frigorific cu control electronic pe ușă

Combina frigorifică din imaginea de jos se numește Arctic AK60366E40NFMT și e diferită de restul deoarece oferă specificații și dotări excelente. Panoul de control este electronic și se află la exterior pe ușa frigiderului. Acest tip de control oferă câteva avantaje și este prezent doar pe modele mai avansate. Modelele clasice accesibile oferă un termostat ajustabil la interior, însă poate că nu vă deranjează cum va fi controlat pentru că nu veți schimba foarte des temperatura.

Mânerele aparatului sunt integrate și sunt așezate pe lateral, astfel că designul aparatului e ceva mai simplificat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Pe ușa frigiderului vedem și un afișaj LCD cu temperatura setată, iar interfața e una ușor de folosit. Volumul aparatului este împărțit pe cele două compartimente: frigiderul are 215 litri și congelatorul are 109 litri. Pe ușa frigiderului are un suport foarte mare pentru sticle, însă se pot pune sticle de 1 litru.

Consumul de energie este foarte redus pentru un aparat cu volum atât de mare, iar clasa energetică este A++. Rafturile sunt decente, adică sunt spațioase și poziționate corect pentru ca voi să puteți pune orice pe ele. Congelatorul poate îngheța până la 6 kg de alimente proaspete și la această capacitate poate fi diferită la alte modele, adică nu e standard.

Păreri pro și contra

Tehnologia avansată Full No Frost reduce cantitatea de gheață din congelator printr-un control mai bun al umidității de la interior. Compartimentul pentru fructe și legume are tehnologie Blue Tech care oferă o lumină albastră pentru conținutul său. Face parte din noua generație care poate fi incorporată parțial pentru a câștiga spațiu în bucătărie și nu puteți un accent foarte mare pe mobilier. Cu alte cuvinte are uși care se deschid la 90 de grade și mobilierul aflat lângă acesta nu va deranja. Cu Air Flow Dual Tech, aerul rece e distribuit uniform și curenții de aer circulă independent pentru a se evita amestecarea mirosurilor (între congelator și frigider).

Arctic AK60366E40NFMT are funcție Vacanță pentru a economisi energie atunci când știți că nu veți mai deschide ușa aparatului. Controlul electronic vă avertizează acustic când ați uitat ușa deschisă.

Te-ar mai putea interesa