Heinner HC-N269F+ review

Dacă sunteți interesați de o combină frigorifică cu preț bun atunci vă recomand modelul Heinner HC-N269F+. Probabil că părerile vor fi împărțite datorită costului mic, dar ce trebuie știut e că o să fie suficientă pentru o familie de 3-4 persoane deoarece are un volum de 269 litri.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se remarcă vizual și dpdv al dotărilor. Chiar dacă are o capacitate puțin peste medie de stocare, consumul energetic e unul scăzut, fiind vorba de clasa F cu un consum de 263 kWh pe an.
Din imaginea de alături se poate observa că are un design minim și cu un interior bine compartiment.

Combina e una cu un design clasic, având culoare albă și prezintă mai multe lucruri pozitive. Cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Garanția standard e de 3 ani, iar dacă înregistrați aparatul atunci beneficiați de 5 ani.
Compartimentarea e una bine realizată cu rafturi din sticlă și sertare la congelator. În ambele variante e vorba de 3, adică 3 rafturi și 3 sertare.
Dimensiunile sunt unele normale de 55x56x180 lxaxî cm. Acest lucru facilitează montajul aparatului acolo unde nu prea e loc. Un lucru care poate o să vă ajute e și faptul că are are uși reversibile, adică deschiderea acestuia poate fi reglată înspre ce parte doriți (stânga sau dreapta).

Singurul dezavantaj al aparatului e că nu are No Frost, acesta e și motivul pentru care costul e așa de mic. Însă dacă vreți ceva cu această facilitate atunci vă recomand acest Candy.

De final trebuie să scriu că recomand acest aparat celora cu un buget redus, dar care vor un frigorific cu o capacitate medie de stocare.
Producătorul Heinner fiind unul român cu produse de calitate. Acest fapt se reflectă și în garanție standard de 3 ani.

Te-ar mai putea interesa