Candy CCE7T618ES review

Pentru cei interesați de o combină frigo cu capacitate mare și eficiență energetică bună recomand modelul Candy CCE7T618ES care vine cu o capacitate de 341 litri așa încât să fie suficient pentru o familie de 3-4 persoane. De la început ar trebui să scriu că e o îmbinare perfectă între frigider și congelator așa încât să avem suficient pentru toate tipurile de alimente.

Combina de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », acest cost reflectând că e smart, capacitatea medie de 341 litri și că are sistem de răcire Total No Frost. Prin faptul că e smart fac referire că poate fi reglată temperatura de pe telefon (trebuie instalată aplicația hOn).

Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre acest aparat, iar cele mai importante sunt în rândurile care urmează.
Cel mai important lucru la acest frigorific e tehnologia Total No Frost care presupune că nu se formează gheață, air din această cauză nu e necesară decongelarea. În plus, e redusă formarea mucegaiului și a bacteriilor cu până la 94 procente. Față de alte aparate, acest model are Total No Frost Circle+ care presupune că alimentele pot fi păstrate cu 40% mai mult timp deoarece are curenți de aer proiectați pe pereții laterali.
Controlul aparatului poate fi realizat de pe panoul de comandă exterior sau din aplicația hOn.
Se prezintă foarte bine și pe partea de aspect. Probabil că din poza de mai sus ați observat că aparatul are mânere incorporate.

Singurul dezavantaj al acestui model ar fi că nu are dispenser de apă/gheață. Însă, acest lucru i-ar fi crescut ușor prețul și nu știu câtă lume consideră utilă o astfel de dotare.

Concluzia mea legată de acest model e că-și merită banii dacă vreți ceva cu un excelent raport între preț și dotări.

Te-ar mai putea interesa