Heinner HC-N268SWDF+, combină argintie cu dozator

Combinele frigorifice pot fi pe diverse culori, dar mărimea poate să difere în caz că vă doriți anumite culori în bucătărie și poate că nu aveți mult spațiu. Bineînțeles, sunt modele de top care oferă ce e mai bun pe piață, însă voi cred că vreți să vă limitați strict la un aparat eficient și performant. Heinner HC-N268SWDF+ este un aparat elegant și compact, iar combinația de culori argintiu cu negru arată foarte bine pentru că sunt evidențiate anumite părți ale aparatului. Cei mai mulți producători de aparate aleg să ofere aparate pe o culoare, dar nu cred că are mare importanță. Oricum, varianta cealaltă pe alb nu oferă atât de multe suprafețe pe negru, poate pentru că nu ar fi arătat prea bine.

Sunt puține variante în acest buget cu dozator de apă, iar dacă vă doriți o astfel de facilitate, nu văd de ce nu alegeți modelul recomandat. Fără dozator avem modelul Heinner HC-V336F+, care e și mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Anumite dotări speciale ajung și pe aparate mai accesibile, însă combina de sus nu aș considera că este una foarte ieftină însă prețurile cam pornesc de la 1200 de lei. Evident că nu face parte din segmentul de top sau de mijloc pentru că acolo vedem tehnologii de ultimă generație, dar și materiale mai scumpe. Nu cred că v-ar interesa cum este clasată pe piață, ci mai degrabă ce oferă:

  • ușile reversibile sunt prezente pe mai toate aparatele frigorifice sau mai degrabă vorbim de balamale mai bine gândite.
  • clasă energetică F pentru un consum de energie scăzut – 263 kWh pe an.
  • după nivelul de zgomot de numai 39 dB, se poate spune că este destul de silențioasă.
  • este prezent suportul pentru ouă, sertarul pentru fructe și legume.
  • sistemul de dezghețare este manual, chiar și la cele cu sistem care reduce nivelul de gheață. Aici nu mă refer la No Frost, ci la Less frost, Smart Frost etc.

Concluzie

Toate acestea sunt specificații bune pentru un aparat atât de nou și s-ar putea să se mai ieftinească în perioada următoare, iar dacă țineți să fie cât mai accesibilă, verificați și varianta pe alb, nu doar modelul de sus Heinner HC-N268SWDF+.

Te-ar mai putea interesa