Heinner HC-H273BKF+, combină frigorifică neagră și accesibilă

Combina din imagine este Heinner HC-H273BKF+ și este un model cu capacitate mai mică, adică vorbim de un volum net de 269 litri. Adică are un frigider de 198 litri și un congelator de 71 litri, iar eu consider că este satisfăcător și se vede chiar din imaginea de prezentare de jos. Sunt puține modele pe culoarea neagră în acest preț și poate că v-ați săturat de cele albe care cu timpul își schimbă culoarea (se fac gri sau galben). Puteți pune o mulțime de alimente și sticle/recipiente la interior, doar lățimea este ceva mai mică decât în cazul modelelor mari – 60 cm.

Prețul este foarte bun pentru ce oferă și dacă vă doriți sistem de răcire mai avansate atunci trebuie să aveți un buget minim de 1500 lei. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Este un aparat care poate fi pus oriunde, chiar și în locul vechiului frigider. Ușile reversibile este o altă caracteristică nelipsită la noile modele de la acest brand, pentru ca voi să puteți pune aparatul în colț. Nu este chiar ușor să muți balamalele, de aceea puteți opta pentru un serviciu de schimbat sensul ușilor.

Păreri pro și contra

Are un design simplu pe negru și poate că v-ați dorit de mai mul timp un aparat ca acesta, care să iasă mai bine în evidență. Poate că se și asortează cu restul aparatelor și nici nu ocupă mult spațiu, pentru că are o lățime de 55 cm. Interiorul este bine organizat și se vede din imagine că are suficiente rafturi, suporturi, iar congelatorul are tot 3 sertare. Doar sertarul de jos este unul mai mare pentru ca voi să puteți pune mai multe pungi cu alimente. În frigider este prezentă iluminarea LED care a devenit o dotare standard în ultimii 2 ani. Alimentele se văd mult mai bine, plus că și consumul este ceva mai mic.

Clasa energetică a acestui model Heinner HC-H273BKF+ este F, anterior fiind A+. Sunt foarte puține aparate frigorifice care se pot lăuda cu clase de eficiență A, B și C, deci nu trebuie să vă faceți griji.

Te-ar mai putea interesa