Candy CHICS 5182WN, combină frigorifică cu înălțime mică

Combina frigorifică din imagine este una dintre cele mai accesibile soluții de pe piață și oferă un volum de 262 litri. Este vorba de Candy CHICS 5182WN care are un design plăcut și simplu pe alb. Nu are o înălțime foarte mare, astfel că veți ajunge ușor la toate rafturile. Bineînțeles, aparatul are o lățime mai mică și vorbim de 55 cm, dar și adâncimea este una similară. Dimensiunile exterioare ale aparatului afectează dimensiunile rafturilor, astfel că nu vor fi la fel de mari ca la combinele de 300 litri.

Este perfectă pentru cei care vor un model destul de simplu, iar sistemul de balamale permite incorporarea parțială, dar și mutarea lor în partea din stânga (uși reversibile). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Combina poate fi pusă oriunde chiar și în colțul camerei și dacă vi se pare cam dificil să mutați balamalele, alegeți serviciul de schimbare a acestora. Autonomia fără curent atinge chiar și 12 ore pentru a conserva excelent alimentele și să nu vă faceți griji în cazul unei pene de curent.

Păreri pro și contra

O consider suficient de încăpătoare, elegantă, eficientă și dotată în acest buget. Veți vede că puteți pune multe alimente pe rafturile sale din sticlă, iar acestea pot fi puse mai sus sau mai în jos pentru a face loc vaselor mari. Pe cel mai jos suport de pe ușă se pot pune chiar și sticle mai mari, nu mă refer la sticlele de sucuri de 2/2,5 litri. Are o clasă energetică bună pentru cât costă – clasa F, care a fost dată pentru un consum anual de numai 204 kWh. Imaginați-vă că acest aparat a avut anul trecut clasa energetică A++, însă a fost necesară o actualizare și cea mai bună clasă este A. Sunt foarte puține modele care au clasele A și B (modele de top și frigidere fără congelatoare).

Designul este simplificat și de mânerele integrate care sunt orizontală dar și cele laterale sunt interesante (ar fi fost pe ambele părți datorită balamalelor). Candy CHICS 5182WN are un congelator suficient de mare și interiorul este compartimentat. Sunt compartimente de dimensiuni diferite și cel de sus este cel mai mic, iar cel de jos este cel mai încăpător.