Heinner HBH-V4IWFFCIX, plită pe inox cu grătare din fontă

Plitele incorporabile pot fi de diferite culori și tipuri, însă dacă nu vreți să cheltuiți foarte mult, optați pentru una ca cea de jos. Adică puteți arunca o privire peste soluțiile oferite de anumite branduri și spun asta pentru că nu toate brandurile oferă soluții accesibile. La unele prețurile sunt influențate mult de brand, ar vedem și o calitate mai superioară. Plita din imaginea de jos se numește Heinner HBH-V4IWFFCIX și reprezintă o soluție „aproape” clasică, deoarece vine tot cu alimentare pe gaz și e vorba de o soluție incorporabilă. Adică nu o puteți muta cum doriți, însă locul instalării voi îl decideți.

În general, plita se pune unde puteți instala și o hotă. Poate că vreți să scoateți un burlan, iar peretele trebuie să fie cel exterior sau poate mascați burlanul cu ajutorul corpurilor suspendate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Astfel de plite sunt destul de numeroase și designul diferă puțin de la una la alta, în funcție de materialele folosite (Hansa BHKS6113 are o suprafață din sticlă). Acestea pot afecta prețul, mai mult sau mai puțin, dar mai trebuie menționate și anumite caracteristici:

  • alimentarea este pe gaz natural, însă sunt incluse duze pentru GPL și cablul electric pentru aprinderea integrată.
  • aprinderea automată este o dotare standard pentru aceste plite, adică e nevoie să folosiți o singură mână (apăsați și rotiți butonul dorit).
  • panoul de control este bine evidențiat de acel dreptunghi negru și nu e cu mult mai diferit de ce am văzut la restul plitelor, am și menționat anterior.
  • mărimea plitei nu este dată de poziționarea butoanelor (frontal/lateral), toate sunt cam de același dimensiuni.
  • producătorul spune că oferă arzătoare mai eficiente decât la generațiile precedente.

Concluzie

Heinner HBH-V4IWFFCIX este un model mai simplu, dar cu câteva caracteristici care trebuie menționate. Nu am menționat arzătorul mare de tip Wok care este tot mai prezent pe aceste plite deoarece încălzește mai uniform vasele datorită inelului de ardere în plus (se poate vedea din imaginea de sus). Grătarele din fontă arată mai bine fiind mai groase, sunt turnate și nu sudate, astfel că oferă o stabilitate mai bună vaselor.

Te-ar mai putea interesa