Hansa BHKS6113, plită pe gaz cu sticlă neagră

Plita incorporabilă din imaginea e jos este un model care folosește gaz, iar acest aspect este evident. Plitele electrice nu au grătare și butoane rotative, ci sunt plane și au control touch. Bineînțeles, costă mai mult pentru că sunt folosite tehnologii mai scumpe. Hansa BHKS6113 este un aparat foarte util în special dacă gătiți des și vreți un randament pe măsură (datorită tipului de alimentare). Sunt și plite electrice care oferă performanțe similare sau chiar mai bune datorită tehnologiei de încălzire (inducție).

Puteți vedea plita în imaginea de jos și butoanele care sunt mai bine evidențiate decât la alte plite (sunt gri). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Plita prezentată mai sus se instalează pe blat, însă trebuie decupată o secțiune care vă este oferită în manual. Sunt anumite aspecte ce trebuie menționate:

  • alimentarea este cu ga natural, dar sunt incluse și duze GPL.
  • puterea plitei este dată de arzătoare și chiar dacă nu este cea mai mare, vi se oferă un arzător mare Wok (3 kW), adică este un inel de ardere suplimentar la interior. Poate că alte plite oferă arzătorul mic de 1 kW și cele normal de 2 kW, însă diferența nu se observă.
  • sistemul de aprindere la aceste plite este automat sau integrat (denumirea dată depinde de producător), adică arzătorul se aprinde prin apăsarea și rotire butonului corespunzător arzătorului dorit.

Evident, că mai sunt și alte dotări, cum este siguranța la arzătoare, adică acea supapă care întrerupe gazul. Astfel, nu vor fi scurgeri de gaz prin locuință și nu trebuie să vă faceți griji când se stinge accidental flacăra.

Concluzie

Hansa BHKS6113 este o altă plită care nu costă mult și este oferită de un brand cunoscut la nivel internațional și apreciat. Dacă nu ați mai avut o astfel de plită, v-o recomand, însă dacă sunteți o persoană pretențioasă, merită să aruncați o privire și peste variantele mai scumpe. Alături de aceasta aș recomanda un cuptor multifuncțional, iar brandul nu joacă un rol important dacă nu aveți anumite preferințe, dar eu vă recomand tot un model de la acesta – Hansa BOES681621.

Te-ar mai putea interesa