Heinner HAC-HS09WH++, aparat de aer condiționat ieftin și bun

Heinner HAC-HS09WH++ este cel mai accesibil aparat de aer condiționat din serie deoarece are o capacitate de climatizare mică, dar suficientă pentru un dormitor, nu este inclus acel kit de instalare și nici nu are acea tehnologie WiFi. Se întâmplă uneori ca anumite piese din kitul de instalare să nu se potrivească, iar firma autorizată vă poate îndruma în a achiziționa piesele necesare. Modelul prezentat mai jos arată ca oricare altul, doar că performanțele pot să difere după cum am menționat mai sus.

Merită să-l luați în calcul în special că face parte din cea mai recentă generație, care are clasă energetică A++, dar și niște caracteristici interesante. Acestea le voi enumera mai jos și nu diferă de la un model la altul, ci numai performanțele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Heinner HAC HS12WH

Merită sau nu merită cumpărat?

Dacă va fi folosit într-o cameră de cel mult 15 mp, adică 3.5*4 metri, atunci este ideal, în caz contrar mi-aș îndrepta atenția spre variante cum sunt cele de 12000 BTU (Heinner HS12WIFI++). Aș putea spune că este ideal pentru cei ce stau la bloc, adică unde sunt camere mici. Diferența de preț nu este foarte mare, instalarea costă tot atât și rezultatele se vor vedea imediat.

Spre deosebire de un model portabil, acesta este mai silențios pentru că are acea unitate exterioară și performanțele sunt ceva mai bune, plus că poate fi folosit și la încălzire. Din păcate nu are multe opțiuni de climatizare cum vedem la altele, dar se explică pentru că are un preț cam mic. Adică nu are dezumidificare și ventilare, ci doar răcire și încălzire. Voi decidenți ce aveți nevoie și ce veți folosi în funcție de sezon sau temperatura de afară.

Concluzie

Heinner HAC-HS09WH++ este un aparat destul de dotat și simplu în același timp. Poate fi controlat ușor prin intermediul telecomenzii furnizate, iar acea tehnologie WiFi de pe unele modele poate fi inutilă dacă nu aveți telefonul mai tot timpul pe lângă voi. După cum am menționat mai sus, alte serii pot oferi ceva în plus contra-cost, iar un exemplu ar fi seria Onix Eco Smart Inverter de la același brand.

Te-ar mai putea interesa