Hansa ZWM556SH, model cu clasa F pentru 6 seturi

Dacă vă doriți o mașină de spălat care să nu ocupe prea mult loc atunci vă recomand modelul Hansa ZWM556SH. Este vorba despre un aparat compact cu dimensiuni 44x55x50 îxlxa cm, iar greutatea e de 21kg.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat de la un producător european prezent în 50 țări.
Din imaginea de alături se poate observa că acest model e unul cu un design modern.
Nu știu dacă vă puteți face o părere din imagine, dar are un panou de comandă extrem de simplu.

Păreri pro și contra

Printre principalele avantaje ale modelului Hansa ZWM556SH se numără faptul că are dimensiuni compacte așa încât să nu ocupe prea mult loc. Alte avantaje ar fi următoarele:

  • Are un consum de energie de 61 kWh la 100 cicluri așa încât să-i fie atribuită clasa de eficiență energetică F. Consumul de apă e de 6,5 litri
  • Poate fi utilizat programul Eco pentru economii suplimentare de resurse.
  • Sfârșitul de program este atenționat prin sunet, funcție numită Buzzer.
  • E ușor de întreținut deoarece are indicator LED pentru reumplerea dozatorului de sare și indicator pentru reumplerea dozatorului cu agent de clătire.

Aparatul e unul cu un număr de programe standard, adică 5. Acestea sunt normal, rapid, eco, delicat și intensiv. Utilizarea acestora depinde de cât de murdare sunt vasele.
În privința nivelului de zgomot trebuie scris că e unul normal de 49 decibeli.

Un astfel de electrocasnic se va dovedi foarte util unei familii formate din 3-4 persoane care nu spală exagerat de multe vase.
Alegând un produs de la Hansa aveți garanția calității și veți beneficia de un produs care va ține foarte mulți ani.
Garanția aparatului e una de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult. Iar, dacă vreți o alternativă atunci recomand modelul ZWM536SH.

Te-ar mai putea interesa