Hansa ZWM536SH, model compact cu HotAir System

Hansa ZWM536SH vine ca o alternativă la ZWM556SH, iar aici sunt diferențele dintre acestea. E un model compact pentru persoane care vor să spele până în 6 seturi de vase cu ajutorul unuia din cele 6 programe.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care vine cu clasa F de eficiență energetică și consum de 61 kWh la 100 spălări.

Păreri pro și contra

Mașina de spălat vase Hansa ZWM536SH e una compactă și are mai multe atuuri precum cele de mai jos:

  • Consum mic de resurse, fiind vorba despre 6,5 litri per ciclu și consum de 6,1 kWh la ciclu.
  • Dimensiunile sunt unele ale unui aparat compact, fiind vorba despre 50x58x62 îxlxa cm.
  • Are un număr de șase programe, printre acestea numărându-se normal, rapid, intensiv, economic și delicat. Cel rapid e pentru vase nu prea murdare, iar cel intensiv pentru cele care sunt foarte murdare ori nespălate de câteva zile (cu mâncare întărită).
  • Vasele sunt sterilizate, nu doar uscate. Acest lucru se datorează sistemului HotAir care presupune uscare prin condensare.
  • Aparatul e unul fiabil, construcția sa fiind foarte robustă. Spre exemplu, interiorul e unul realizat din inox.
  • Ceva împrumutat de la aparatele de aer condiționat e WashRestart, adică o caracteristică presupunând că aparatul își reia activitatea în cazul unei pene de curent.

Precum în cazul altor modele și acesta are semnalizare sonoră la sfârșit de program, caracteristică denumită Buzzer.

Per ansamblu, acest aparat e pentru o familie interesată de un aparat care arată bine, e compact, poate spăla vase pentru 3-4 persoane și incorporează tehnologie utilă.
Despre Hansa nu cred că mai trebuie să scriu întrucât cunoaște toată lumea acest producător. E unul european care produce aparatură de calitate foarte bună, fiind specializați în producția de electrocasnice.

Te-ar mai putea interesa