Hansa ZWM536WH, mașină de spălat vase compactă

Mașina de spălat vase din imagine este Hansa ZWM536WH care un model foarte compact și se poate vedea din imaginea de jos. Bineînțeles, are o lățime de 60 cm ca oricare alt model, dar mai sunt și cele cu lățime de 45 cm. Capacitatea de încărcare este influențată de dimensiunile sale, astfel că modelul de jos poate spăla până la 6 seturi. Deci puteți pune vasele și articolele folosite la prânz sau cină, dacă vorbim de 4-6 persoane. Îmi place designul minimalist și panoul de control este destul de evidențiat.

Este vorba de un brand destul de popular deoarece este prezent de mulți ani pe piața electrocasnicelor, iar rezultatele sale nu dezamăgesc. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Un panou de control atât de minimalist oferă suficient programe de spălare+uscare (are 6). Aparatul va fi vizibil după instalare pentru că nu este complet incorporabil. Acele variante au panoul de control pe marginea ușii. Funcțiile sale nu trebuie neglijate nici ele pentru că vă pot fi de folos, iar una care este tot mai des întâlnită este programarea întârziată. Dacă țineți să aveți un consum mai mic, alegeți programul Eco care poate fi de 3 ore sau 50 minute. Dacă nu vă pricepeți la astfel de mașini optați pentru un brand cum este Hansa și nu veți regreta.

Păreri pro și contra

Are o clasă de eficiență bună însă nu excelează la acest capitol, dacă e să o comparăm cu altele. Acesta se instalează mai ușor pentru că este atât de mare și o puteți pune oriunde doriți, cu condiția să aveți un robinet și o scurgere în apropierea sa. Prezintă niște caracteristici speciale destul de utile: sistem de uscare prin condensare HotAir, protecție anti-inundație numită AntiFlood, WashRestart (reluare automată a programului după o penă de curent).

Hansa ZWM536WH vă poate avertiza sonor când programul a ajuns la final și alte mașini oferă un alt sistem de avertizare a utilizatorului (se deschide puțin ușa). Din păcate este la fel de scumpă precum una cu capacitate mai mare, însă poate că nu aveți loc pentru una și nici nu căutați o astfel de performanță.

Te-ar mai putea interesa