Tesla WD461MX, mașină de spălat vase pe inox

Mașina de spălat vase din imaginea de jos are un design mai modern decât altele datorită culorii (vorbim de inox), dar și panoul de control arată bine. Tesla WD461MX nu necesită incorporare, dar voi o puteți pune sub blat dacă vreți să fie lângă mobilier. După cum a menționat producătorul, este vorba de un model standard care poate spăla cel mult 9 seturi de vase. Capacitatea sa depinde de coșuri și oricum aveți destul spațiu pentru articolele folosite.

Poate că vă interesează acest model datorită culorii și specificațiilor sale, iar pentru montaj se poate opta pentru o firmă specializată. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă un număr mai mare de program, însă cele mai multe sunt cele standard, care le vedem la mai toate mașinile. Trebuie apreciat faptul că nu mai are acel panou de control mecanic, ci este unul cu afișaj electronic. Pornirea programabilă poate fi setată pentru 3, 6 sau 9 ore, deci puteți pleca dacă aveți treabă și să reveniți când e programată mașina sau poate vreți să pornească de dimineață și o setați seara târziu.

Păreri pro și contra

Panoul de control este destul de vizibil și mare la modelele clasice, iar interfața este destul de prietenoasă. Programele pot fi alese ușor cu ajutorul pictogramelor, iar în manualul său sunt explicate mai în detaliu. Mașinile Slim au și un consum redus de resurse, de aceea are și clase de eficiență atât de bune. Puteți alege să uscați suplimentar anumite vase cu ajutorul unei opțiuni și este compatibilă cu anumite programe. Pornirea poate fi amânată dacă nu vă aflați în bucătărie pentru câteva ore și vreți să fiți prin preajmă pe când spală sau când ajunge la final.

Tesla WD461MX poate fi folosită și pentru a spăla și usca mai puțin vase pentru că are funcția Jumătate de Încărcare. Tot mai multe mașini o au, însă nu e mai rar întâlnită la cele cu lățime de 45 cm. Deci, aceasta ar fi un plus pentru acest model și cred că vor fi destule momente când vreți să spălați mai puțin pentru că nu mai vreți să așteptați până ce aparatul este plin.