Hansa ZIM667ELH, mașină de spălat vase cu clasa C

Hansa ZIM667ELH este un model care o să vă placă deoarece oferă performanțe decente și acel BlueDot (se vede din imaginea de jos). Această lumină vă informează cu privire la stadiul programului (în funcțiune sau la final). În plus sunteți avertizat acustic când programul a ajuns la final. Sunt anumite dotări care vă pot face viața mai ușoară și nu le veți vedea chiar pe toate mașinile, în special pe cele ieftine. Funcția de încărcare la jumătate a fost înlocuită cu ZoneWash, adică puteți alege coșul care vreți să fie spălați.

Nu mă pot pronunța în legătură cu designul său, deoarece este vorba de un aparat care se incorporează complet. Adică nu va fi vizibil după instalare, iar panoul de control este vizibil doar dacă . Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Doar din imagine se poate vedea că nu vorbim de un model Slim, adică cu lățime de 45 cm. O lățime mai mare presupune că vorbim de coșuri mai generoase, iar în partea de sus avem cunoscutul sertar pentru tacâmuri care înlocuiește coșul mic pentru tacâmuri (era poziționat în coșul inferior).

Numărul de programe diferă de la o mașină la alta, doar că la aceasta este vorba de 7 programe. Selecțiile se pot face înainte de a închide ușa pentru că nu aveți panou de control frontal, ci doar pe marginea ușii (se vede în imagine). Există mașini stadnard cu un panou de control similar deoarece au un design retro (Fram FDW-VRR606BKE++) și acel tip de control nu s-ar fi potrivit. Deci chestiunile legate de design depinde de brand.

Sunt puține mașini de spălat cu un consum atât de mic, adică vedem o clasă energetică mult superioară altor modele. Consumul acestuia este de numai 75 kWh la 100 de spălări. Cred că în anii ce vor urma, vor fi chiar mai multe astfel de modele.

Concluzie

Hansa ZIM667ELH este un aparat foarte util și chiar dacă are un preț mai piperat, eu îl consider justificat. Decizia finală este a voastră, însă sunt puține mașini ca aceasta deoarece vorbim de noua generație.

Te-ar mai putea interesa