Fram FDW-VRR606BKE++, mașină de spălat vase Retro

Cunoscutul brand românesc Fram a fost readus la viață și vedem o gamă largă de aparate pentru doritori. Fram FDW-VRR606BKE++ este o mașină de spălat vase neagră, adică este standard și nu necesită incorporare ca altele. Cu alte cuvinte, poate fi instalată mult mai ușor și nici nu vorbim de o baterie de cap, o puteți pune lângă mobilier sau chiar sub blat dacă înălțimea corespunde. Poate că nu v-ați gândit la un așa aparat când ați echipat bucătăria cu mobilier nou și aparate, de aceea o soluție clasică ca aceasta e perfectă.

Evident că poate fi pusă chiar și în locul mașinii de spălat rufe pentru că are dimensiuni similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Poate că aveți suficient spațiu pentru a o instala, însă în caz contrar, ați putea alege una cu lățime de 45 cm (Indesit DSIE2B19) sau chiar una compactă. Mă refer la cele care pot fi puse chiar pe blat și au capacitate de spălare cam pe jumătate. Indiferent de mărime și capacitate, prețurile tot pe acolo se învârt. Diferențele de preț pot fi influențate de generație, dar vedem o eficiență mai bună la noile modele – E. Aceasta echivalează clasa A++, acum fiind etichetări mult mai stricte.

Chiar dacă avem o mașină de spălat clasică, panou de control nu este poziționat frontal ca la altele. Nici nu ar fi arătat prea bine, plus că trebuia să fie pe altă culoare ca să fie vizibil.

Nu este un aparat banal, adică vedem funcție de programare întârziată, încărcare la jumătate, 6 programe (în funcție de gradul de murdărie sau consumul dorit) și Aquastop (anti-inundații).

Concluzie

Îmi place că acest brand oferă ceva diferit, doar că prețurile sunt mai mari și este de înțeles pentru că sunt mai elegante. Aveți de ales și culoarea care vă place: bej, roșu bordeaux și negru. Din păcate prețurile diferă de la o culoare la alta, dar merită alegerea. Fram FDW-VRR606BKE++ reprezintă o alegere diferită pentru că vedem un design de tip Retro, însă pe o culoare mai rar întâlnită – negru.

Te-ar mai putea interesa