Hansa ZIM655H, mașină de spălat vase cu 12 seturi

Mașina de spălat vase Hansa ZIM655H este cea din imaginea de jos și am ales să vă prezint interiorul, deoarece este un model incorporabil, motiv pentru care nu are un design exterior. Bineînțeles, sunt două tipuri de aparate incorporabile, care se incorporează parțial și complet. Panoul de control diferă puțin de la un brand la altul, însă diferențele nu sunt atât de mari pentru că programele sunt relativ aceleași și anumite funcții sunt standard. Din imagine se poate vedea cu ușurință că este vorba de un model cu lățime de 60 cm, adică are coșuri generoase și o interfață nu foarte înghesuită.

Interiorul este organizat diferit de la un brand la altul și se văd diferențele destul de ușor, plus că pot fi și anumite caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul se incorporează sub blat, adică aveți nevoie de un spațiu dedicat, plus că trebuie să aveți o priză în apropiere pentru acesta (cablul este de 1.5 metri). Programele și funcțiile sale sunt următoarele: dezinfectare, economic, rapid, igienizare mașină, încărcare la jumătate și altele. Acestea sunt enumerate și explicate în manualul său. Dacă nu ați mai avut un astfel de aparat pentru bucătărie, este bine să consultați acel manual pentru că vă oferă informații esențiale.

Păreri pro și contra

Impresionează la partea de consum, de aceea merită să alegeți variante cât mai noi și mă refer la clasa energetică E. Semnalul sonor vă avertizează că ciclul de spălare a ajuns la final Se poate alege la care să pornească, adică se poate amâna pornirea (până la 9 ore). Se poate încărca până la jumătate că doar este unul model cu capacitate destul de mare și o să vă fie de folos această funcție. Hansa ZIM655H merită pus pe listă deoarece este oferit de un brand cu experiență și veți vedea că aparatele sale sunt apreciate de clienți.

Concurența este destul de numeroasă în acest buget și poate că ați văzut multe modele care concurează cu acesta, dar poate că vă interesează mai mult fiabilitatea (fiind dată de brand).

Te-ar mai putea interesa