Hansa ZIM635PH, mașină de spălat vase incorporabilă

Mașina de spălat vase din imagine este Hansa ZIM635PH care este una incorporabilă, adică trebuie un corp de mobilier dedicat pentru aceasta și trebuie menționat că este vorba de o variantă cu lățime de 60 cm. Cu alte cuvinte, este vorba de un model clasic, dar mai sunt și cele slim cu lățime de 45 cm. Cu alte cuvinte, are o capacitate de încărcare mare care trebuie însoțită și de funcția de încărcare la jumătate – Half Load. Cu aceasta veți economisi niște resurse, adică niște bani, iar timpul liber îl puteți petrece alături de familie și nu în bucătărie.

Pentru a vă face o idee cam ce ar intra în ea, am pus imaginea de jos și pot fi puse diverse articole interesante. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are un panou de control cu 5 programe și câteva funcții, iar manualul său oferă detalii despre fiecare pictogramă. Din imaginea de sus se vede că are două coșuri generoase și pot fi puse numeroase vase. O capacitate de 12 seturi presupune că puteți pune 12 farfurii, 12, farfurioare, 12 căni etc. sau poate că veți aduna vasele de la mai multe mese. Nu are un design exterior pentru că pe ușa sa se montează o ușă de mobilier cu mâner.

Păreri pro și contra

Puteți alege când să pornească în caz că vreți să fiți prin prejmă pe când va fi gata programul. Halfload este o funcție tot mai des întâlnită pe aparatele mari și chiar este apreciată de clienții care din când în când au de spălat mai puține vase. Panoul de control al modelelor complet incorporabile este complet digital și este restrâns pentru că se află pe marginea ușii. Clasa de eficiență energetică este foarte bună și vorbim de un consum de numai 92 kWh la 100 de spălări. Noile etichetări sunt mult mai stricte și vă puteți face o idee mai bună despre consumul aparatului.

Hansa ZIM635PH este alegerea corectă pentru că are un preț bun pentru ce oferă și să nu uităm nici de brand. Este vorba de un producător cu experiență în domeniu care merită ales și pus pe lista de dorințe.

Te-ar mai putea interesa