Hansa ZIM647TH, mașină de spălat vase de 60 cm

Mașina de spălat din imaginea de prezentare de jos este una cu lățime de 60 cm și cele mai multe sunt modele mari, dar există și variante cu lățime de 45 cm sau doar compacte (le puteți pune chiar pe blat). Hansa ZIM647TH este un model mai încăpător și care se integrează, adică aveți nevoie de un corp special sau de un spațiu potrivit pentru instalare. Unii aleg să renunțe la mașina de spălat rufe din bucătărie în favoarea unui astfel de aparat care este mult mai util în bucătărie, iar utilitățile sunt aceleași.

Nu vorbi mde un model clasic simplu deoarece sunt prezente câteva caracteristici foarte interesante, însă dacă vă depășește cu mult bugetul, ar trebui să vă uitați la alternative sau poate la una cu consum mai mic (Hansa ZIM667ELH are clasa C). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Un interior mai spațios este evident după dimensiunile sale, însă capacitatea este influențată și de cum sunt realizate coșurile. Cea mai încăpătoare mașină de pe piață are 16 seturi, iar cea de sus are 14 seturi, deci nu ar fi diferență mare. Oricum, foarte rar veți încărca complet aparatul și aveți posibilitatea să spălați articolele în funcție de zonă (Zone Wash). Cu alte cuvinte, puteți seta care coș cu vase să fie spălat, deci este un fel de încărcare la jumătate. Mai toate mașinile mari ar trebui să aibă o astfel de funcție sau una similară.

BlueDot este prezent și la acest model, adică este vorba de acea lumină care se proiectează pe pardoseală pentru a vă informa în legătură cu programul său, dacă mai este în funcțiuni sau a ajuns la final. Finalul programului să este semnalizat acustic în caz că sunteți prin preajmă.

Concluzie

Hansa ZIM647TH este un ajutor bun și care nu consumă mult pentru performanțele oferite. Totuși, nu are WiFi (compatibilitate cu o aplicație mobilă oferită de brand) cum am văzut la alte modele, ar fi fost o funcție utilă pentru cei care nu stau mult timp prin bucătărie sau nu ar vrea. Adică cu acea funcție se putea monitoriza aparatul, dar se oferă și niște funcții suplimentare.

Te-ar mai putea interesa