Hansa ZIM627H, model incorporabil pentru 14 seturi

Hansa ZIM627H e un electrocasnic de tipul maşinilor de spălat vase şi e special pentru cei interesaţi în a-şi amenaja bucătăria cu aparatură incorporabilă.
Poate spăla până în 14 seturi având un număr de două coşuri, iar consumul de resurse e unul redus. Dacă spălaţi o cantitate mai mică atunci se poate folosi Half Load, adică încărcare la jumătate pentru economisire.

Modelul de faţă vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat echipat cu tehnologii de ultimă generaţie printre care aş aminti HalfLoad, avertizarea sonoră la terminarea programului şi mai multe sisteme.


Păreri pro şi contra

Modelul Hansa ZIM627H e unul dotat cu 7 programe aşa încât să puteţi spăla eficient orice tip de vas, indiferent de gradul de murdărie. Aceste programe sunt: înmuiere (programul de 15 minute), 1 oră la 60 grade, Hygiene (200 minute la 70 grade), linişte, rapid (de 30 minute la 45 grade), eco (220 minute la 45 grade) şi autocurăţare (de 145 minute la 70 grade).
Dimensiunile sale aproximative sunt 82x60x55 îxlxa cm, dar recomand să vă uitaţi pe schiţa de montaj pentru dimensiunile complete.
Are un consum energetic de 95kWh la 100 spălări, iar din această cauză îi este atribuită clasa E de eficienţă energetică.
Aparatul are sisteme HotAir şi Up&Down. Sistemul Up-Down oferă flexibilitate şi uşurinţă la spălare având legătură cu coşurile. Iar, sistemul HotAir e cel de uscare a vaselor.

De final pot spune că acest model e unul pentru acele persoane care vor mai mult timp liber şi vase curate de zici că sunt noi.
Producătorul Hansa e unul german, iar produsele acestora se remarcă prin durabilitate, calitate şi eficienţă energetică. E la acelaşi nivel de calitate precum Bosch, doar că aparatura lor costă ceva mai puţin deoarece dotările sunt mai de bază (adică doar ce e nevoie).

Te-ar mai putea interesa