Bosch SMV2ITX22E, mașină de spălat vase cu Home Connect

Mașina de spălat vase este un aparat tot mai căutat în special că nu are un preț atât de mare și vă poate scuti de niște muncă. Poate spăla vase, dar și alte articole care le puteți folosi la masă (tacâmuri, pahare, tăvi etc). Bosch SMV2ITX22E este un model cu capacitate de spălare mai mare și se vede din imaginea de prezentare că are o lățime de 60 cm. Mulți preferă variantele de 60 cm pentru că diferența de preț este mică între acestea și cele de 45 cm.

Frontul nu este inclus cum este în poza de prezentare, ci trebuie să montați voi un panou cu mâner, astfel aparatul nu va mai fi vizibil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Se incorporează complet și este necesar un corp special pentru acest model. La variantele clasice sau standard, instalarea este ceva mai simplă pentru că se pune doar sub blat și scurgerea se poate racorda la sifonul chiuvetei (există un sifon special). Se poate programa pornirea mașinii, adică amânați programul cu câte ore doriți. Oferă tehnologie WiFi pentru a fi controlată de la distanță și este necesară o aplicație pe telefonul mobil.

Coșul inferior poate fi ajustat pentru a face loc pentru alte tipuri de articole (mai mici sau mai mari).

Păreri pro și contra

Cu Home Connect, veți ști care este starea programului de spălare direct pe telefonul mobil și nu mai trebuie să stați în bucătărie. În plus, este compatibilă Amazon Alexa care oferă control chiar și prin voce. Este văzută cu acel spot luminos care se proiectează pe pardoseală, pentru ca voi să știți dacă programul încă rulează sau a ajuns la final. Panoul de control este destul de ușor de folosit, fiind bine structurat și pictogramele ajută să identificați rolul fiecărui buton.

Bosch SMV2ITX22E este echipată cu diverse tehnologii care fac programul de spălare mai eficient, adică se consumă mai puține resurse, dar și rezultatele sunt conform așteptărilor. Dacă ați mai avut o astfel de mașină și nu ați fost mulțumiți, atunci ar trebui să încercați un model de la Bosch.

Te-ar mai putea interesa