AEG FSK73767P, mașină spălat pentru 15 seturi

AEG FSK73767P e un model premium de spălat vase și adresează celora care doresc un model pentru o familie numeroasă. Asta deoarece are o capacitate de 15 seturi. În ciuda acestei capacități mari vine cu un consum redus de resurse, dovadă fiind eficiența energetică D corespunzătoare unui consum de 86 kWh la 100 spălări.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar din poza de alături se poate vedea că e un model complet incorporabil.
Panoul de comandă e unul cu poziționare clasică, fiind disponibilă facilitatea QuickSelect care presupune un control optim.

Motive pro și contra

Modelul FSK73767P de la AEG e recomandarea mea nu neaparat datorită faptului că vine de la un producător german, ci a faptului că are o multitudine de lucruri utile precum cele de mai jos:

  • Garanția standard e de 2 ani, dar prin facilitatea Confort Max beneficiați de 5 ani garanție dacă înregistrați produsul pe site-ul producătorului. Ar mai trebui adăugat faptul că motorul e unul tip inverter cu garanție 10 ani.
  • Are facilitate SatelliteClean care presupune existența unui braț de pulverizare care are o acoperire de trei ori mai bună decât în cazul altor modele. Acest lucru e întâlnit și la produsele Electrolux deoarece AEG este deținut de aceștia.
  • Pentru a nu pierde timpul cu verificarea periodică a stării de funcționare a aparatului acesta are funcție TimeBeam, adică proiectează timpul rămas pe podea.
  • Costul de achiziție e unul ușor mai mare decât în cazul altor modele, dar reflectă dotările aparatului.

Aparatul de față va fi unul perfect pentru acele persoane care doresc un model avansat pentru acasă ori la un restaurant. Familiile numeroase vor aprecia acest model datorită faptului că are capacitatea peste medie.
Dacă sunteți de părere că o capacitate de 15 seturi e prea mare și vreți ceva cu 13 atunci recomand modelul Electrolux EEG67410L.

Te-ar mai putea interesa