Hansa ZIM446H, mașină de spălat vase de 45 cm

Sunt mașini de spălat vase cu design Slim, adică cu o lățime de 45 cm și încărcarea este una perfectă pentru cei care vor să spele puțin (cam cât pentru ouă mese). Hansa ZIM446H este un astfel de model și puteți pune în el până la 10 seturi de vase dar și jumătate din cantitate cu un consum de resurse corespunzător. Opțiunea HalfLoad este foarte utilă atunci când nu vreți să mai așteptați până ce se umple aparatul și nici nu ați vrea să faceți risipă. Alți producători oferă astfel de funcții similare, poate cu o denumire diferită sau aveți posibilitate să spălați conținutul unuia dintre cele două coșuri.

Așa arată la interior și coșurile sunt gândite destul de bine, astfel încât puteți pune tot felul de articole în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Este un model care laș recomanda deoarece oferă caracteristici bune pentru cât costă și aici nu mă refer doar la cele menționate mai sus, ci și la altele. Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este unul digital și este prezent pe marginea ușii. Acesta e ceva mai restrâns și pictogramele vă vor ușura interacțiunea. Chiar dacă nu pare a fi cine știe ce complex, veți observa că oferă destul de multe opțiuni, iar cea de autocurățare mi s-a părut destul de interesantă. Igiena aparatului este un aspect care nu ar trebuie neglijat de producători în special că vorbim de vase, pahare și tacâmuri.

Este echipat cu un filtru anti-bacterian care îl consider foarte important la un astfel de aparat, iar mulți producători sau multe modele nu-l oferă.

În general, astfel de mașini oferă o încărcare de 9 seturi, ei bine aceasta oferă un set în plus pentru că are coșuri gândite puțin mai diferit. Dacă acest model nu este ceea ce căutați, atunci alegeți un Hansa ZIM669ELH cu 14 seturi.

Concluzie

Hansa ZIM446H excelează și la partea de uscare și se poate alege opțiunea de uscare suplimentară dacă vreți să puneți vasele direct la loc. Sistemul de uscare diferă de la o mașină la alta, adică la unele poate fi cu condensare, iar la altele cu aer natural (se deschide ușa la final).

Te-ar mai putea interesa