Hansa ZIM669ELH, review model incorporabil 14 seturi

Hansa ZIM669ELH este o mașină de spălat vase incorporabilă cu capacitate de spălare puțin peste medie. Este vorba despre un model care poate spăla 14 seturi fără a consuma prea multe resurse.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a spăla o cantitate mare sau mică de rufe.
Din poza de alături se poate observa că aparatul e unul complet incorporabil și că are comenzile plasat pe interiorul ușii.

Păreri pro și contra

Modelul Hansa ZIM669ELH e unul care vine cu clasa C de eficiență energetică așa încât să aibă un consum energetic de 75 kWh la 100 de spălări.

Starea spălării ne este comunicată prin semnal luminos (BlueDot) și acustic (la final de spălare).
Uscarea e una cu aer natural, această facilitate purtând numele de OpenDry.
În privința siguranței trebuie să scriu că acest model stă foarte bine deoarece este echipat cu AquaStop. Mai exact, mașina este perfect etanșată, iar în caz de o problemă aparatul întrerupe alimentarea cu apă.
Dacă vă preocupă nivelul de zgomot atunci trebuie să știți că și acesta e unul mic de 44 decibeli.

Din păcate nu e un model slim, dimensiunile sale fiind de 82x60x55 îxLxa cm. Referitor la greutatea acestuia trebuie scris că e una de 45 kilograme.

Concluzia mea legată de acest model e că își merită banii deoarece se va dovedi un aparat mai mult decât suficient pentru persoanele care doresc să spele mult cu resurse puține.
Despre producătorul Hansa trebuind să scriu că e unul german și că produsele sale beneficiază de un excelent raport preț-dotări.

Te-ar mai putea interesa