Hansa WMHE106, păreri model de 6 kg

Mașina Hansa WMHE106 se adresează acelor persoane care doresc ceva clasic. Mai exact ceva ușor de folosit, cu cât mai puține funcții și cu fiabilitate bună. Acest model vine ca o alternativă slim la modelul Vortex VMA610D01V despre care am scris în perioada anterioară.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un model care vine cu clasa E de eficiență. Acestei clase îi este atribuit un consum energetic de 74 kWh la 100 de spălări.
Referitor la producătorul Hansa ar trebui să scriu că e unul european care are produse cu fiabilitate bună.

Pro: Sunt mai multe motive pentru care cineva s-ar orienta înspre o astfel de mașină de spălat, iar cele mai importante le voi evidenția în rândurile care urmează.
Electrocasnicul are o construcție solidă așa încât fiabilitatea să fie maximă.
Dimensiunile sale sunt unele compacte, acesta fiind motivul principal pentru care este considerat slim. Mai precis adâncimea este de 40 cm.
Are un număr mare de programe, mai exact 23. Printre acestea sunt cele clasice cu care ne-am obișnuit precum bumbac, sintetice și delicate.
La spălare are un nivel de zgomot mic, fiind vorba despre 54 decibeli.

Contra: Principalul dezavantaj al acestui model de clasa energetică. E vorba despre clasa E. Dacă vreți ceva mai eficient energetic atunci ar trebui să vă orientați spre un model clasa D precum cel de la Vortex. Se poate vedea aici o comparație între modelul Hansa și Vortex.

Acest model de la Hansa e pentru acele persoane care vor ceva foarte foarte ușor de folosit. Nu are integrate facilități de generația nouă precum detectarea cantității sau o spălare cu abur.

Sunt curios de motivele care v-au făcut să alegeți acest model și cât de mulțumit sunteți de aparat. Lăsați părerea dvs într-un comentariu alături.

Te-ar mai putea interesa