Vortex VMA610D01V, model de buget cu clasa D

Mașina de spălat rufe Vortex VMA610D01V e un electrocasnic al anului 2022 care se remarcă prin costul de achiziție foarte mic și o simplitate nemaiîntâlnită în utilizare. Acest lucru se datorează faptului că e un model clasic.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar datorită capacității de 6 kg se va dovedi suficient pentru o familie formată din două-trei persoane.
Deni imaginea de alături se poate vedea cât de simplu arată și că e un model de culoare albă. puteți observa că ușa este una de dimensiuni normale.

Pro: Sunt mai multe lucruri pozitive la acest model, și cele mai importante le voi menționa în rândurile care urmează.
Pe partea de programe de spălare o să fiți încântați despre faptul că aparatul are program de 15 minute și de 60 de minute. Primul este un program rapid, iar celălalt este unul zilnic.
Producătorul Vortex se laudă cu acest model că are spălare ecologică, însă nu sunt oferite mai multe detalii despre ce înseamnă acest lucru.
Aparatul corespunde noilor cerințe în domeniul consumului energetic, în acest fel având clasa D cu un consum de 65 kWh la 100 spălări.

Contra: Capacitatea acestui aparat e una modică. Una de 7-8 kg probabil că ar fi suficientă pentru o familie de 3-4 persoane. Astfel cu o capacitate de 6 kg puteți să spălați pentru maxim trei persoane.
Eficiență energetică e una bună dar nu putem să spunem că este uau. În ziua de azi existând modele cu deficiență A-B, evident la prețuri mult mai mari.

Recomand o astfel de mașina celor răi interesanți de ceva ieftin și funcțional cu care să își poată spăla rufele de câteva ori pe săptămână. Dacă nu cunoașteți prea multe detalii despre Vortex atunci trebuie să știți că este un brand românesc iar produsele sale sunt OEM.

Care sunt motivele pentru care ați ales acest model și sunteți mulțumiți de el până acum? Aștept părerile dumneavoastră în comentariile de alături.

Te-ar mai putea interesa