Hansa Integra BHGS630502, plită incorporabilă neagră

Sunt câțiva producători care oferă plite incorporabile la prețuri foarte bune. Hansa Integra BHGS630502 este un astfel model și față de multe altele, acesta este complet negru (precum Heinner HBH-V4IEBK). Poate că se va asorta foarte bine cu acel cuptor incorporabil sau doar vreți să iasă mai bine în evidență. Plitele accesibile nu prea diferă între ele, eventual la formă și culoare. Acesta este perfectă dacă aveți un buget limitat și nu ați vrea ca ea să fie oferită de orice brand. Chiar și așa, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece soluțiile oferite sunt foarte bune și recenziile sunt pozitive.

Din imagine de prezentare mai jos se vede că este un aparat complet negru și butoanele nu sunt atât de evidente fiind pe aceeași culoare, doar pictogramele iasă în evidență. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Pentru cei care nu au mai avut o plită incorporabilă, ci doar un aragaz, trebuie să știți că:

  • aveți nevoie să decupați o secțiune din blat pentru a o monta, dimensiunile nișei sunt menționate în manual și nu sunt cele ale plitei;
  • poate fi alimentată cu gaz natural, multe plite oferă și niște duze pentru GPL;
  • controlul este mecanic la variantele pe gaz și butoanele sunt cele rotative;
  • nu trebuie să folosiți brichetă sau chibrituri pentru aprindere deoarece are aprindere electrică integrată și arzătoarele se aprind prin apăsarea și rotirea butonului corespunzător;
  • toate vin cu acea protecție împotriva scurgerilor de gaz (o supapă), adică se oprește alimentarea la stingerea flăcării.

Nu vine însoțită de alte accesorii și de-a lungul timpului unele dotări au devenit standard (câteva din cele de sus). Bineînțeles, este o plită de buget care oferă esențialul și cred că o să vă placă.

Concluzie

Hansa BHGS630502 poate fi prima voastră plită incorporabilă, iar alături de aceasta aș recomanda un cuptor tot de la același brand pentru că oferă mai multe funcții de încălzire decât concurența (raportat la preț). Panoul frontal este pozițional mai pe colț astfel că-l veți folosi mai des cu mâna dreaptă.

Te-ar mai putea interesa