Hansa Fusion BOEI68473, cuptor incorporabil cu inserții catalitice

Cuptorul incorporabil este un aparat modern care ține locul unui aragaz, doar că se incorporează și trebuie să alegeți și o plită alături de el. Hansa Fusion BOEI68473 este modelul din imagine și față de  altele, are o zone neagră în partea panoului de control, iar în partea superioară și inferioară vedem o suprafață din inox. Fiecare generație și serie oferă un design diferit și cred că o să vă placă mult cel de jos. Pot spune că aparatele arată mult mai bine în realitate, că doar vorbim de materiale de calitate (sticlă și inox).

Acesta este un alt model cu butoane push-pull sau retractabile, adică prin apăsare iasă sau intră (cum are și Hansa BOES68461). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Aparatul este unul destul de simplu de folosit, adică nu sunt multe butoane pe panou de control și chiar dacă la prima vedere pare să ofere puține informații, veți vedea că pe marginea butonului sunt afișate. Pictogramele sunt explicate în manualul de instrucțiuni și poate că le știți și de la alte modele, în caz că acesta nu este primul cuptor. Întreținerea paratului este destul de ușoară datorită acelor inserții catalitice care le-am menționat mai sus.

Sunt puține cuptoare care vin cu tava pentru copt Procook, dar un astfel de accesoriu nu costă foarte mult.  În funcție de necesități, puteți lua ulterior și alte tăvi sau ustensile. Puterea sa este de 3100 W deci poate găti mult și cam orice, dar depind și de restul dotărilor. Un cuptor performant oferă și o temperatură de încălzire mai ridicată. În general, un cuptor bine dotat are și un număr mare de funcții de încălzire.

Concluzie

Hansa BOEI68473 are caracteristici tehnice bune, dar și pe partea de funcționalitate nu trebuie neglijat și am spus mai sus că este un model multifuncțional. Oricum, noțiunea de „multifuncțional” o să dispară pentru că tot mai multe cuptoare oferă cel puțin 6 sau 8 funcții. Recomand acest brand dacă vă interesează acest capitol, însă și la alte capitole excelează. Împreună cu acesta recomand o plită chiar și pe gaz, dacă nu vreți să renunțați la cest tip de alimentare.

Te-ar mai putea interesa