Hansa BOES68461, un cuptor incorporabil cu butoane push-pull

Cuptorul incorporabil Hansa BOES68461 din imagine este un model modern cu design atrăgător și, după cum am menționat mai sus, are butoane push-pull (retractabile). Acestea iasă în afară prin apăsare și tot așa intră în interior. Astfel, copiii nu vor umbla la aparat în timp ce funcționează dar nici în restul timpului. Îmi place controlul digital generos din mijloc și cu acesta puteți seta ușor timpul rămas, pentru că sunt butoane de tip touch. Programele și temperatura poate fi setată cu butoanele laterale și informațiile și pictogramele sunt prezente pe ele și nu în jurul lor.

Din imaginea de jos se vede foarte bine că are un ventilator și iluminare interioară, dar și câteva accesorii (tava și grătarul). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cuptorul incorporabil din imaginea de sus are un număr decent de funcții/programe (de gătit). Acestea pot fi folosite pentru diverse preparate și nu vă puteți plânge că lipsește vreun program. Chiar dacă pe buton sunt doar pictograme, în manual sunt detaliate pentru a știi cu exactitate pentru ce pot fi folosite. Pictogramele sunt cam același de la un brand la altul ca să nu încurce utilizatorii în caz că schimbă cuptorul. Îmi plac cuptoarele acestui producător și veți vedea că prețurile sunt foarte bune, motiv pentru care nu prea aș recomanda altul.

Poate că vă doriți o anumită funcție, cum este cea de autocurățare, pentru a vă ușura munca de pe acasă. La cel de sus se numește SteamCleaning și nu este una nouă, doar denumirea a fost schimbată. Indiferent de nume, trebuie să puneți apă în tavă și să alegeți funcția, astfel se înmoaie grăsimea și poate fi ștearsă ușor cu un burete umed.

Concluzie

Dacă vă doriți o bucătărie cu aparate moderne deoarece nu aveți foarte mult loc, atunci optați pentru cele incorporabile. Aici mă refer și la plită și mașină de spălat vase (cum este Electrolux EEG69410L). Hansa BOES68461 este unul dintre cele mai bune aparate incorporabile de pe piață și vorbim de un buget destul de mic.

Te-ar mai putea interesa